torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuun toiveasu


Alennusmyyntien missioni numero yksi: etsi itsellesi uudet (ehjät ja siistit) farkkushortsit. 

Eipä sitten ollutkaan ihan helppoo se shortsien metsästys, kun sattuu olemaan tämä "mikään ei saa puristaa/painaa/kiristää/kutittaa" - oireyhtymä, jonka lisäksi tietysti kaikki muut housujen ulkoiseen olemukseen liittyvät vaatimukset. Kuten se että tällaiselle takapuolettomalle tyypille pitää ehdottomasti olla läpälliset takataskut.

Ilman shortseja toistaiseksi jäin, sillä eipä löytynyt toiveiden mukaisia edes verkkokaupoista, vaikka kolusin kaikki tutut ja pari tuntematontakin, pöh! Muuta kivaa kyllä löytyi, kuten tämä kokonaisuus jonka tuon ihanan paidan ympärille keräsin: 
*commercial links


Mitäs tykkäätte? 
Ja siis edelleen ne läpälliset farkkushortsit wanted! Ilmoittakaa jos moisia jostain bongaatte, jookos :) 4 kommenttia:

 1. Espritiltä saapi läpällisillä takataskuilla shortseja. :) Siskolla on sellaset ja itellekki kokeilin, mut pituus oli vähän epävarmuus tekijä ittelle. Meinasin tehdä itelle kahdet shortsit ite - toiset okrankeltaisesta pellavasta ja toiset ihan farkusta. :) Jos et löydä sopivia niin mie voin tehdä siulle mittatilauksena omat! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Käynpä heti kurkkaamassa löytyskö niitä nettikaupasta vielä. Ja voi sie pelastava enkeli, kiitos! <3

   Poista
 2. Onpa kyllä nätti paita! :) Shortsien ja housujen ostaminen on kyllä ihan vihoviimeistä hommaa :D Multa löytyy yhdet siskon lahjoittamat farkkushortsit, mutta ne on ihan kamalat jalassa, istuessakin todella epämukavat. Mutta oishan ne joihinkin asuihin tosi kivat :)

  VastaaPoista
 3. No samaa mieltä! Pitäydyn hameissa kun pelkkä housujen sovittelukin on jo kamalaa touhua :D Mutta juuri niinkuin sanoit, joskus on yläosia jotka vaan yksinkertaisesti näyttäisivät housujen tai shortsien kanssa kivemmalta. Juurikin siksi tämä metsästys.

  VastaaPoista