perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannustaikoja


Jokos siellä ollaan laskeuduttu juhannuksen viettoon? Minun oli tarkoitus tulla jakamaan teille muutamat juhannuskuvat heti aamusta, mutta jotenkin kummasti onnistuin nukkumaan melkein puolillepäivin. Enpä muista milloin viimeksi olisi näin käynyt! No mutta, jospa jaksaisin tänään kerrankin ihastella yötäntä yötä vähän pidempään. Minä joka yleensä olen juhannussaunan ja grilliruokien jälkeen ihan valmista kauraa petiin. 

P6210155

P6210114

Tiistaina kävimme Viivin ja Tarun kanssa Puijolla juhannuskuvausten merkeissä. Tytöt ovat jo useaan kertaan olleet kamerani edessä, saatuani milloin minkäkinlaisen kuvausidean joko koulutehtäviä varten, tai ihan vaan muutoin silkasta kuvaamisen ilosta. Kesäinen ilta Puijon rinteessä tarjosi meille upean miljöön ja valon. Ellei jättiläisparvi hyttysiä/mäkäräisiä olisi hyökännyt kimppuumme, niin olisin voinut jatkaa ideointia ja kuvaamista vielä pitkälle yöhön. Kiitos tytöille malleilusta! Kauniita kuvia sain heistä tallennettua jälleen kerran. Käykäähän seurailemassa Tarun ja Viivin blogeja tai instagram-tilejä (@taruppi @viivv_ ), jos haluatte nähdä mitä saimme aikaiseksi :)

P6210139Se todellinen juhannustaikojen tekijä oli kuitenkin tässä tapauksessa mieheni. Hän onnistui taltioimaan muutaman kivan kuvan minustakin, vaikka oloni oli kuvausten jälkeen kaikkea muuta kuin hehkeä. Väsyneenä ja itikoiden syömänä olisin ollut jo ihan valmis lähtemään kotiin, mutta onneksi maltoin jäädä hetkeksi. Olen joka kerta suunnattoman iloinen saadessani valokuvausinnostuksen tartutettua eteenpäin, mutta erityisesti minua ilahduttaa se että tuo kaikkein läheisinkin tyyppi on alkanut jakaa tämän itselleni niin tärkeän ja voimaa antavan harrastuksen.

P6210148
P6210171
P6210138
P6210102
P6210174

Näiden kuvien myötä toivotan kaunista ja rentouttavaa juhannusta teille kaikille. Nauttikaa valosta ja keskikesän tunnelmasta! -Salla-

6 kommenttia:

 1. Hyvät on kuvat on mieheke räpsinyt, näistä kyllä välittyy oikein rauhallinen fiilis ♥ Ja ihan mahtavaa oli päästä taas kuvattavaksi, tälläisiä reissuja siis ehdottomasti lisää :) Ihanaa juhannusta Salla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kun seuraavaa reissua suunnittelemaan :) Kiitos Viivi ja samoin sinne! <3

   Poista
 2. Oh, nämähän ovat kauniin herkkiä kuvia. Pisti miettimään, että mitenköhän minä saisin tartutettua kuvausinnostuksen vaimooni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi! Semmoista tunnelmaa vähän toivoinkin näihin saavani :)

   Hyvä kysymys. Meillä se meni niin, että lomareissuilla tyrkkäsin kakkoskamerana toimivan Olympuksen miehen käteen ja kehotin räpsimään kuvia ihan oman mielen mukaan. Jos meitä naissukupuolen edustajia ajattelee, niin varmaankin oman jälkikasvun tai ylipäätänsä lasten kuvaaminen on aihe josta monen on helppo aloittaa :)

   Poista
 3. Voi nää on kyllä upeita, niin rauhallinen tunnelma ♥ Olet kyllä kovin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jensku kovasti! Aina se vaan jännittää vieläkin kun joku kameralla osoittelee, kumma kun ei näissä kuvissa näy. Ilmeisesti mun pitää olla tarpeeksi väsynyt? :D

   Poista