tiistai 21. kesäkuuta 2016

Finnish Design Shop ALE - omat suosikit alle 40e


Jokainen minut paremmin tunteva varmasti tietää etten ole kummoinen sisustaja. Hommaan ei ylipäätänsä ole intoa, eikä varsinkaan tässä tilanteessa kun tiedän että nykyinen asuntomme ei ole se lopullinen kotimme. Hauskaa on kuitenkin haaveilla, ja miettiä millaista pientä kivaa ehkä tulevaisuuden kotiini haluaisin. Nimenomaan pientä kivaa, sillä suurempien linjojen suunnittelun jätän suosiolla miehelle. Vuosien varrella on sentään käynyt selväksi että näissä jutuissa meillä on onneksi hyvin samanlainen maku. 

En tiedä miksi, mutta jostain syystä viihdyn parhaiten pienessä kodissa. Tai sitten olen vain sellaiseen tottunut. Ajatus yli sadan neliön omakotitalosta tuntuu aika kaukaiselta, ainakin toistaiseksi. Millä mä sen kaiken tilan muka osaisin täyttää? Varmaan kymmenen vuoden päästä luen tätä ja naureskelen ironisesti itselleni, istuen talossa joka on minulle ominaiseen tyyliin täynnä sekalaista tavaraa. 

Mutta, niistä pienistä kivoista sisustusjutuista haaveilevan kannattaa nyt kurkata Finnish Design Shopin nettikauppaan. Siellä on ale, josta minä löysin kaikki tämän kuvan tuotteet alle neljällä kympillä: *commercial links


Nämä voisin oikein mielelläni asetella meidän nykyiseenkin keittiöön tai olkkariin. Mitäs te tykkäätte?
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minustakin! En yleensä Marimekon kuoseista välitä mutta tässä on mukavan luonnonläheiset värit :)

      Poista