maanantai 30. toukokuuta 2016

Weekend vibes


Voihan pojat mikä viikonloppu! Juuri nyt tuntuu siltä, että voisin kestohymyillä koko viikon. Perjantaina sain nimittäin pikkusiskoni puolisoineen vierailulle kesäiseen Kuopioon. Kaupunki tarjosi meille parasta antiaan koko viikonlopun ajan. Aurinkoa, iloisia ihmisiä, vilkasta torielämää, lettukahveja, tuoreita mansikoita, (ja pensasmustikoita joita voisin syödä litran kerralla) sekä kirsikkana kakun päällä vielä upean auringonlaskun, jonka lauantaina hyödynsimme tekemällä kuvausretken Itkonniemelle.

P5280957Ennen kuvauksia kiertelimme torilla ja kauppahallissa, kunnes tuoksun houkuttelemana oli pakko pysähtyä lettukahveille. Rustikin terassi näytti kovin houkuttelevalta, mutta menimme lopulta kuitenkin kotiin grillailemaan ennen kuvauksia. Tyhjällä vatsalla kun ei milloinkaan sovi lähteä kuvashommiin! Asia jonka minäkin alan pikkuhiljaa oppia.

Kuopiontori

RavintolaRustikKuopio

muurinpohjalettu

kuopiontori2


blueberrysKuvauksia varten nappasimme rekvisiitaksi mieheni vanhan skeittilaudan ja retromankan. Kun sisko vielä stailattiin 90-luvun malliin, taisi jokainen meistä palata hetkeksi jonnekin lapsuus- ja nuoruusvuosien muistoihin, sillä lopputuloksena oli melkoisen hilpeä kuvausretki :D Aina kun kasassa on innostunut ja idearikas porukka, on kuvaaminen entistä mahtavampaa puuhaa! Ollapa muuten useammin mahdollisuus saada mukaansa kaksi miespuolista assaria. Iso kiitos pojille kamerakaluston sekä erinäisten pussien ja kassien roudaamisesta. Oli suorastaan luksusta kun sai itse keskittyä rauhassa vain kuvaamiseen.

P5280971
P5280999

P1010130

OMAKUVA
Viimeisessä kuvassa hetken hengähdys onnistuneiden kuvausten jälkeen. Olotila kertakaikkisen onnellinen ja tyytyväinen. Monta uutta kesämuistoa rikkaampana siis uuteen viikkoon! 

Jos haluat nähdä lisää otoksia näistä kuvauksista, tai ylipäätänsä seurata tarkemmin mitä valokuvauksen saralla puuhastelen, käy tykkäämässä facebook-sivuistani, joille päivittelen kuvia aina tuoreimmista kuvauksista. Tuolta löytyvät myös yhteystietoni, mikäli juuri sinä haluat tulla kuvattavaksi :) 


Aurinkoa viikkoonne!

-Salla-  8 kommenttia:

 1. Heii kattelinkin näitä jo instassa..:) Ihan mielettömän makeita kuvia ja aivan nappi valinta kuvauspaikaksi tuo miljöö!☆ Sie kyllä varmaan osaisit toteuttaa mun yhen valokuvausvision, täytyypäs faksailla sulle mitä oon mietiskelly! :)☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljöö oli kyllä mahtava! Onneksi saatiin kuvat otettua ennenkuin vartijat tulivat häätämään meidät pois :D Seistiin siinä sitten kaikki ihan uunona "asiattomilta pääsy kielletty" kyltin alla, jota kukaan ei tietenkään ollut huomannut...Hups! :D

   Ja faksailehan ihmeessä :) Jään innolla odottelemaan mitä olet suunnitellut!

   Poista
 2. Kuulostaapas onnistuneelle kuvausreissulle! :)) ja huikeen hienoja kuvia ootte ottanut, vau ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi että, ihana saada tuollaista palautetta. Lämpimät kiitokset!

   Poista
 4. Ihan mahtavia kuvia, oi vitsi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jensku! Voitais kyllä mekin taas kuvailla pitkästä aikaa? :)

   Poista