lauantai 7. toukokuuta 2016

Syötävän hyvä kasvohoito


*yhteistyössä hius- ja kauneusstudio Havana. Postaus sisältää tarjouskoodin lukijoille.


"Jos on ihan pakko nuolaista niin antaa mennä vaan, tämä on ihan syötävää..." Sanoi hius- ja kauneusstudio Havanassa minulle kasvohoidon tehnyt Riikka, levittäessään herkulliselta tuoksuvaa suklaista naamiota kasvoilleni. Voin lyödä vaikka vetoa että kellään ei ole tarpeeksi itsekuria jotta pystyisi olemaan maistamatta tätä:

Untitled-1*Kuvat ja tekstin lähteet: Bernard Gassiere

Pääsin tosiaan hetki sitten hemmoteltavaksi tuttuun paikkaan, jossa myös hiukseni laitettiin aiemmin uuteen kuosiin. Nyt keskityttiin freesaamaan naamataulua. Minulle tehtiin suklainen erikoiskasvohoito, jossa yhdistyvät *rentouttava hieronta (kaakaovoi+appelsiinin eteerinen öljy), aisteja hivelevä suklaanaamio (aitoa tummaa 64 % suklaata) sekä raikas kaakaonektari. Suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti stressaantuneelle iholle. 

Hoidossa käytetyistä tuotteista aluksi pari asiaa, jotka ilahduttivat kovasti ainakin minua:

- Gassieren tuotteet valmistetaan Ranskassa tehtaalla jonka tuotanto on tarkkaan valvottua ja laadukasta. Samalta tehtaalta tulevat myös tunnetut Sothys-sarjan tuotteet.

- Tuotteissa käytetyt luonnolliset ainesosat ovat eettisesti ja luontoa vaalien tuotettuja. Esimerkiksi suklaa-sarjan suklaa ostetaan suoraan pieneltä Ranskalaiselta suklaatehtaalta. Jollain tavalla hykerryttävän ihana ajatus :)


Sitten itse kasvohoitoon. Kokonaisuutena hoito oli äärimmäisen rentouttava, tuntui ylelliseltä ja tuoksui ihanalta. Jopa minä (jolle rentoutuminen ylipäätänsä on vaikeaa),  kävin hyvin lähellä nukahtamista hieronnan aikana. Paras osuus oli ehdottomasti tuo vahvasti suklaalle tuoksuva naamio joka kasvoillani sain levätä ja kuunnella samalla rauhallista musiikkia. 

bernardgassiereSiellä sitä pötköteltiin hyvinkin autuaassa olotilassa. Rentoutumisen mahdollisti varmasti suurelta osin myös tuo rauhallinen ja hiljainen tila jossa sain olla täysin omassa rauhassa. Muu maailma katosi hetkeksi jonnekin hyvin kauas. Hoidon jälkeen olo oli rauhallinen mutta samalla virkistynyt. Arvelin nukkuvani seuraavana yönä kuin tukki, ja niinhän siinä tosiaan kävikin. Kotona ihastelin peilistä kuulasta ja pehmeää ihoa, joka tuoksui edelleen vahvasti suklaalle. Tämän huomasi (ts. haistoi) myös mieheni jolta tällaiset jutut menevät tunnetusti täysin ohitse. Tekisi melkein mieleni käyttää nuo testikokoiset tuotteet miehen naamaan ;) Ihan vaan mielenkiinnosta nähdä tosiäijä suklaanaamion alla.

Miltäs vaikuttaa? Heräsikö halu päästä hemmoteltavaksi? :) Kerrottakoon vielä vinkiksi tähän loppuun, että Havanasta saa nyt toukokuun ajan kasvohoitojen yhteydessä laitehoidon eli ultraäänikuorinnan tai timanttihionnan kaupan päälle. Tämä tarjous on voimassa myös kesäkuussa koodilla HAPPYHEELS. Jos Havana ei ole sinulle paikkana tuttu, käväise toki lukemassa aiemmin kirjoittamani juttu tai vieraile Havanan sivuilla tutustumassa hoitoihin. Ilokseni sain muuten myös kuulla, että paikka on ainoana kampaamona mukana KePoSa-hankkeessa (kestävää kehitystä Pohjois-Savon yrityksissä). Aika upea juttu vai mitä! Yksi syy lisää käydä kaunistautumassa juuri täällä :)

Nyt toivottelen kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua, sekä hyvää äitienpäivää teille jotka sitä huomenna juhlistatte! Nauttikaa olostanne ja auringosta :)

-Salla-

5 kommenttia:

 1. No todellakin syötävän hyvä kasvohoito, näyttää ihanalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En malttaisi odottaa seuraavaa kertaa. Pitäisi useammin käydä rentoutumassa. Tosi hyvä fiilis jäi tästäkin ihan useammaksi päiväksi.

   Poista
 2. Oi oi, suklaata :D mun naamaan iskettiin mm. kiiviä kun kävin äskettäin kasvohoidossa Sokoksella :) mä tykkäsin hieronnasta, se oli ihanaa! Kunnon hemmottelua tommonen, aion itse ehdottomasti käydä uudestaankin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaapas kovin virkistävältä :) Hieronta oli minustakin paras osuus, ehdottomasti :)

   Poista
 3. Kuulostaa suorastaan syötävän hyvältä!

  VastaaPoista