sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sunday snapshots
home_office
home
radio
ninnimoi
adult_coloringbook
flower_decor


Eilen innostuin pitkästä aikaa räpsimään kuvia ihan vaan täällä kotosalla. Olin loppuviikon Tampereella koulussa, ja perjantaina oli jotenkin aivan ihanaa tulla takaisin kotiin. Lauantaina siivosin koko huushollin ja parvekkeen, kävin ostamassa kukkia ja suunnittelin kotiin jotain pientä piristystä. Olohuoneeseen olisi ihana saada jokin kollaasimainen taulurykelmä, johon myös nuo Ninnimoin kortit istuisivat. Sain kortit designmarket tapahtuman yhteydessä ja tarkoitus on tilata noita vielä lisää, kun ovat niin hauskoja ja raikkaan värisiä. Kurkatkaas vaikka! 

Haluaisin kovasti tehdä myös meidän eteiselle jotain. Tila on malliltaan pitkä, kapea ja melkoisen pimeä, joten tahtoisin sinne lisää avaruutta ja valoa. Kanssa-asuja ei ole toistaiseksi oikein innostunut kaatamaan väliseiniä tai purkamaan suurta vaatekaapin rotiskoa, joka minun mielestäni vie eteisestä ihan liikaa tilaa. Mutta kunhan tässä nyt hetken kypsyttelen ajatusta (lue: aivopesen miestä) niin katsotaan mitä tapahtuu. 


Mitä kuuluu teidän viikonloppuun? 

Rentoa sunnuntaita toivotellen: 

-Salla- 

12 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka radio <3 Viisuhuumassa ollaan täällä ja Konmarin oppeja myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kesäradiokin on viety parvekkeelle. Munkin oli tarkoitus viisuja katsella, mutta uni voitti.

   Poista
 2. Oi, ei törmätty täällä! Tuttu kukkapurkki kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa muuten huippua törmätä joku kerta, kun siellä suunnalla kuitenkin aina kerran kuussa oleskelen :)

   Poista
 3. Mä eilen selasin nämä kuvat ja ajattelin että johan on upeita kuvia, kunnon rento sunnuntai näistä paistaakin läpi 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kata! Sellainen se kyllä oli :) Nyt jaksaa uuteen viikkoon porskutella.

   Poista
 4. Ihania kuvia! ♥ Viikonloppu meni hotellilomalla, teki terää! Kotiin tosin lähdettiin jo sunnuntaina aamusta, kun kotona odotti upouudet parvekekalusteet laittoa! Vielä kun sais sinne kukkia niin en muualla enää halua ollakaan! ♥ Eli sisustusintoa täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, monenlaista mukavaa siis siellä suunnalla :)

   Kiitos Jensku! Kivaa uutta viikkoa sinne!

   Poista
 5. Oi miksi ne kanssa-asujat ovat välillä niin hankalia ja heitä pitää suostutella ( nimenomaan aivopestä ) pitkän aikaan tiettyihin muutoksiin :D Itse haluaisin tapetoida olkkarista yhden seinän mutta eiiih " mietitään nyt vielä onko se fiksua ja entäs jos alkaa kaduttamaan". Mitä vit.. se on vain seinä mihin voi lätkiä sitä tapettia vaikka 5 kerrosta jos haluaa.. Huh, helpotti kun sai tilittää haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopas muuta! Pelottavia nuo tapetit. Ja hei voihan sen seinänkin aina rakentaa uudelleen! :D

   Hyvä että helpotti, saa tulla toistekin tilittämään ;) <3

   Poista
 6. Ihania sunnuntai räpsyjä! ♥

  VastaaPoista