keskiviikko 4. toukokuuta 2016

OOTD: kirpparikivaa ja maanantaimekkoja


Maanantaimekko: vaatekappale niille päiville kun tahdot ehdottomasti pukea jotakin helppoa, rentoa ja mukavaa. (Eli vedit kenties viikonloppuna herkkuöverit joiden johdosta kaikki muut vaatteet tuntuvat makkarankuorelta. Tuttua kellekään?)

Oma maanantaimekkoni taitaa olla tämä mustavalkoinen hm:n huitula. Kappas vaan kuinka eksyikään päälle heti vapun jälkeisenä maanantaina. Mukavuuden lisäksi elämää helpottava juttu mekossa on myös materiaalin sileänä pysyminen.  Tuokin ominaisuus on tullut huomioitua nykyään vaateostoksia tehdessä, kun opintojen vuoksi pakkailen vähän väliä matkalaukkua reissatessani akselilla Kuopio-Tampere-Kuopio.

kirpputori_citypörssi

tribalprint_dress
tribalprint
P4160164
kirpputori_kuopio


Opiskelijabudjetin myötä koluan kirppareita vielä hartaammin kuin normaalisti. Viimeisinpänä löytönä (ensimmäisen kuvan kenkien lisäksi) just näpäkän kokoinen kameralaukku, jota tosin pidän laukkuna ihan muutenkin. Materialismi-onnea kolmella eurolla. Pienestä se opiskelijan ja köyhän valokuvaajan riemu irtoaa :D 

Mites teidän vappu meni? Oliko muilla maanantaimekolle tarvetta? 4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä ihana mekko! :) Kengät laukku näyttää todella hyviltä löydöiltä ♥ Itsekin haluaisin ehtiä kirpparille, en vaan tiedä missä ihmeen välissä :D omiakin kamoja on tällä hetkellä myynnissä mutta siskot hoitaa pöydän, kun en vaan ehdi sinne missään välissä... mutta uusille jutuille olis siis tulossa tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mukava tunne päästä eroon kaikesta turhasta :) Minä tein saman ja delegoin kirppispöydän hoidon muille (miehelle :D) kun ei vaan kertakaikkiaan ehdi. Luultavasti pöytä pysyy siistimpänäkin nyt, kun homman hoitaa tuo meidän talouden järjestelmällisempi osapuoli...

   Poista
 2. Oi mikä mekko! Itsekin olen tehnyt taas tässä keväällä ihania kirppislöytöjä, pitääkin esitellä niitä blogin puolella pikimmiten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa kiva nähdä millaisia löytäjä sinä olet tehnyt :)

   Poista