perjantai 4. maaliskuuta 2016

OOTD: Kukkahame ja kepakkovartisen pukeutumisongelmat


Olettekos kurkistaneet koskaan Verson puoti -nimiseen nettikauppaan? Kävin tovi sitten ihastelemassa suomalaisten suunnittelijoiden raikkaita kuoseja, kun kohdalle osui kangas josta en vain saanut silmiäni irti. Kirosin samalla olemattomia ompelijan taitojani, jotka riittävät korkeintaan suoraan saumaan jos siihenkään. Tuosta kankaasta olisi pakko saada hame!

Onneksi on näitä ihania ja näppäriä tuttavia, kuten Milla, joka onnekseni lupasi hameen minulle valmistaa. Ja siinä se nyt on! Kukkakuosia meikäläisen mieleen, eli vähän retroa folklore(htavaa) tavaraa. Mitäs sanotte? Minä olen ainakin ihan lovena. 


folklore3

folklore2


folklore1


Hame on ensimmäinen omien mittojeni mukaan minulle valmistettu vaatekappale. Kun on tällaista kepakkomallia vartaloltaan, on vaikeaa löytää hameita jotka istuisivat kunnolla. Yleensä hame jää pussittamaan lantiolta ikävästi (siis siitä kohtaa jossa pienen pyöreyden kuuluisi olla). A-linjaisuus vähän poistaa tätä ongelmaa, joten olen suosinut tuota mallia olevia hameita. Samalla hyväksi todetulla mallilla valmistettiin myös tämä hame, joka toki muutenkin istuu omien mittojen mukaan tehtynä paremmin kuin mikään muu aiemmin. 
Lämmin kiitos vielä kerran Millalle ihanasta hameesta! 
Mites siellä? Onko teillä jokin tietty asia jonka vuoksi vaatteet eivät tahdo istua? Onko muilla tapana käyttää ompelijan palveluja?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti