sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kevätkuosien top 6Viime kesänä tykästyin kuviollisiin mekkoihin ja hamstrasinkin niitä lopulta useamman kappaleen mm. espritiltä. Olin tyytyväinen kankaiden laatuun, joten uskaltauduin ensimmäistä mekkoa hetken käytettyäni (brutaalilla pese-ja-pidä -periaatteella) hankkimaan useamman. Mekot tuntuivat pysyvän kovasta käytöstä huolimatta ilahduttavan siisteinä. Kangas säilyi pehmeänä pesusta toiseen eikä myöskään vaatinut silittämistä. Eli päälle, pesuun, kuivumaan ja homma alusta. Helppoa kesäpukeutumista kertakaikkiaan. Mekko-villitykseni ei tosin loppunut kesään ja syksyyn vaan koko talvikin on kuljettu onnistuneesti "ilman housuja". Sama meno jatkuu edelleen, enkä taida viimeisimmän inventaarioni (eli kirppisrumban) jälkeen edes omistaa yksiäkään farkkuja. 

Ensimmäiset aurinkoiset päivät ovat tuoneet jo sen verran kevään tuntua, että alan jo odotella niitä hetkiä kun saa taas luopua sukkahousuista ja viilettää ulkona paljain säärin. Jos viime kesänä mekkojen kuosivalikoima oli ihana, niin aika hyvältä vaikuttaa tälläkin kertaa. Kurkkasin espritin nettikauppaan ja keräsin tähän muutamia omia suosikkejani. Ensimmäinen ihastus oli tuo hame, josta kuitenkin olivat jo kaikki pienet koot loppu, hitsi! Näyttää nimittäin aika kivalta mustan nahkatakin parina. Nyt kun ystäväni myötävaikutuksesta olen tykästynyt myös pilkkuihin, niin aika houkuttelevalta vaikuttaa myös tuo ylärivin keskimmäinen mekko. 


Omat suosikit näistä siis: ylärivin pilkullinen mekko ja alarivin kukallinen tummalla pohjalla. 
Entäs teidän? :)


4 kommenttia:

 1. Oi kaikki ovat aivan ihania, mut omia lemppareitani taitavat olla alarivin vasen ja keskimmäinen mekko! :) Myös tuo ylärivin oikeanpuolimmainen on ihana! Olen vasta viime aikoina opetellut käyttämään hieman löysempiä paitoja ja mekkoja, tähän asti olen oikeastaan käyttänyt vaan tyköistuvia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat varmasti kävis sulle hyvin :) Mun on pakko pysytellä näissä rennoissa kun oon tämmöinen yliherkkis kaikelle mikä vähänkin puristaa/kiristää/kutittaa :D Mutta rento tai löysä vaatekin voi olla silti tosi naisellinen, kun vähän asustaa eri tavoilla :)

   Poista
 2. Alarivin vasen ja keskimmäinen on ihanimman näköiset! ♥ :) Toivottavasti nyt tulis lämpöisempi kesä että tarkenis mekoissa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sinisävyinen kyllä pukisi sinua kauniisti! Ja ihan totta, kyllä tässä alkaa jo lämpimiä päiviä kaivata :)

   Poista