maanantai 8. helmikuuta 2016

OOTD: Pilkkumekko ja pieni kuvausapulainen"Tässä sulle mekko, ihan sinun näköinen!

Onni on paras ystävä joka tuntee sinut niin hyvin, että shoppailukierroksella hän nappaa rekistä nekin mekot jotka menisivät itseltä täysin ohitse. Pilkut eivät varsinaisesti ole meikäläisen juttu, joten ilman tätä haukankatseista seuralaistani olisin tuskin tätä (nyt yhtä lempivaatteistani) mekkoa vilkaissutkaan. Tässä on oikeastaan kaikki mitä arkimekolta toivon: rento mutta naisellinen malli, leveä helma ja reilun kokoiset taskut.

pilkkumekko2
polkadots3
polkadots4

Mekkoa kuvatessa minulla oli apuna eräs äärettömän käteväksi osoittautunut pikku apulainen: Gorillapod. Tämän kapistuksen avulla kameran saa kätevästi kiinnitettyä ja tuettua silloinkin kun jalustaa ei satu olemaan mukana. Gorillapodin taivuteltavat jalat antavat mahdollisuuden toteuttaa erilaisia kuvakulmia, erityisesti jos käyttää kaukolaukaisimena älypuhelinta wifi-yhteyden avulla. Gorillapodin voi kiinnittää vaikka puuhun, lyhtypylvääseen, tai mihin ikinä nyt keksiikään. Vain mielikuvitus on rajana.

gorillapod2
gorillapod

Gorillapodeja saa useassa eri koossa. Suurimmat kantavat järeämmänkin ammattilaiskameran. Tätä täytyy ehdottomasti testata kesällä esimerkiksi makrokuvauksissa! Kaikki Gorillapodin tuotteet näet Rajalan nettikaupasta. Tämä ei muuten ole millään tavalla maksettu mainos, vaan voin ihan käsi sydämellä suositella sekä nettikauppaa että Kuopion Rajalan liikettä jokaiselle (aloittelevalle) kuvaajalle. Olen saanut joka kerta äärettömän hyvää ja ystävällistä palvelua, sekä hankinnoissa että kuvaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Viimeisin ostokseni Rajalalta on valotusmittari, jonka ihmettely onkin tämän päivän ohjelmistossa. Nyt siis lisää kahvia ja manuaalin ääreen opiskelemaan!


Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

-Salla- 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikös! Näinä hetkinä toivoisin niin osaavani ommella. Tekisin monta tällä samalla mukavalla mallilla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tänks, tästä tuli kyllä lemppari. Pitäisi kenties vähän laajentaa näkökantaa tuolla ostoksilla ollessa eikä tuijotella pelkästään niitä paisley- tai retrokuosisia vehkeitä :D

   Poista
 3. Mistä ostit ihanan pilkkumekkosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on viime syksyn ostos, vero modasta löytyi :)

   Poista