lauantai 13. helmikuuta 2016

Kaunista ja kotimaista: Raikkaita koruja kevääseen


Näin vaaleaa ja hempeää settiä tässä blogissa harvoin nähdään, mutta ehkäpä tämä ystävänpäivän ja lähestyvän kevään tunnelma saa meikäläisessäkin aikaan näitä ihmeellisiä viirauksia ;) Kotimaista suunnittelua ja kädentaitajia esittelen aina ilolla, joten tässäpä muutama keväisen raikas koruvinkki: 
Jostain syystä olen muuten juuri nyt hurahtanut isoihin (siis todella isoihin) korviksiin. Eilisellä bussimatkalla näin vieressäni istuneella tytöllä herkullisen väriset vesimeloni-korvikset, joiden alkuperää minun oli tarkoitus tiedustella mutta sitten unohdin (lue:nukahdin) koko asian siinä matkan aikana. Eli vesimeloni-korvikset etsintäkuulutettu! 

Mitäs teillä on ystävänpäiväksi luvassa? Minä vietän päivää jälleen kameran takana ulkosalla, joten peukut pystyyn että saadaan aurinkoista keliä!

Mukavaa viikonloppua ja ihanaa ystävänpäivää teille!9 kommenttia:

 1. Oijoi, noista kelpaisi ihan mikä tahansa omaan korulippaaseen! Järjettömän iso plussa kotimaisuudesta, nämä ansaitsevatkin tulla esitellyiksi! :) Ja ehkäpä tilattavaksikin... :P

  Toivottavasti aurinko osuu kohdallesi, itsekin lähtisin mielelläni kuvailemaan vähintäänkin asukuvia kauniissa lumimaisemissa! Me vietämme ystävänpäivää rauhallisesti leffassa ja kotona herkkuruoan äärellä :) Mukavaa viikonloppua ja ystävänpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Nimenomaan ansaitsevat, ihan mahtavaa osaamista löytyy Suomesta tälläkin saralla :)

   Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olehyvä! <3 Riemulla aina Riemusta kirjoitan ;)

   Poista
 3. Onpas kyllä ihania ja monta merkkiä, joista en ollut aiemmin kuullutkaan, mutta tämän perusteella täytyy nyt tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa jos sait tästä vinkkiä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No eikös vaan :) Vaikeaa näistä olisi yhtä suosikkia valita, niin kauniita kaikki!

   Poista