maanantai 18. tammikuuta 2016

Videovinkkejä kuvankäsittelyyn


Tiedättekös, nää pakkaset on saaneet mut jotenkin ihan jumiin. Ei pelkästään fyysisesti (jännitän jatkuvasti niskaa/hartijoita, koska kylmä) vaan siinä mielessä että pakoilen kaikin keinoin pakkasta ja haluaisin vain kääriytyä ameebamaisesti vällyjen alle, kököttää paikallani ja tuijotella jotain älytöntä netflix-sarjaa. Ja syödä! Kehoni on ilmeisesti sitä mieltä että nyt nainen vähän lisää rasvakerrosta kehiin! 

Jotta edes jokin aivosolu jatkaisi liikkumistaan niin olen tuijotellut youtuben kuvankäsittely-tutoriaaleja tuntitolkulla. Ajattelinpa tässä samalla heittää pari vinkkiä teillekin, sillä elleivät esim. Anthony Morganti ja Phlearn ole teille vielä tuttuja kavavia, niin tsekatkaa ihmeessä. Lightroomin käyttäjä hyötyy paljon varsinkin tuosta ensimmäisestä, Phlearn taas tarjoaa ihan huippua opastuksia jos haluaa oppia kikkailemaan enemmän photarin kanssa. Tässä esimerkkinä pari videota näiltä kavereilta: 
 


Saitteko vinkkiä vai olivatko jo ihan tuttuja heppuja molemmat?

Ps. Käsi ylös kuinka moni repesi tuolle Aaron Nacen parralle! :D Aika symppis!2 kommenttia:

  1. Mie käytän yleensä photaria, mutta olisi kiva oppia käyttämään tuota Lightroomia myös! Pitää varmaan tutustua videoihin tarkemmin ja yrittää opetella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti! Minä puolestani opettelen photaria vasta nyt. Harmi kun ne pakkaset hellittivät, ei ole juuri nyt tekosyytä jäädä sisälle videoiden äärelle...=P

      Poista