sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Sorelin ALE


Omat Sorelin talvibootsini ovat lämmittäneet minua niin hyvin, että päätin tulla jakamaan teille muutaman alevinkin kyseisen merkin kenkiin. Näissä on minusta aavistuksen pienehköt koot. Otin itselleni (normaalisti 37 kokoiseen jalkaani) koon 38,5, joka on villasukan kanssa meikäläisen räpylään just passeli. 
*commercial links


Löytyikös näistä suosikkeja? Mitkä ovat teidän luottokengät silloin kun varpaat on oikeasti pidettävä lämpimänä?

4 kommenttia:

 1. Miun luottokengät kirpeillä pakkassäillä on ne Calvin Kleinin nahkanilkkurit, joista löytyy maiharipohja ja joku kymmenen (ehkä 11?) sentin korko. Niitä pehmeämpiä ja lämpimämpiä kenkiä en ole tavannut missään, ovat aina jalassa kun on tosi kylmä, liukasta tai pitää kävellä tyyliin kaupungilla tunteja putkeen. :) Ihan unelmat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä! CK:n kengät on kiinnittäneet minunkin huomion viime aikoina. Kauniita ja tukevia malleja näyttäisivät olevan :)

   Poista
 2. Ostin kolme vuotta sitten perinteiset Sorelin saappaat alesta toivoen, että vihdoin lakkaisi palelu, mutta ei ne olekaan yhtään sen lämpimämmät ja painavat kuin synti, koiralenkkejä vauvamahan kanssa oli silloin kiva vetää kahden kilon puntin jalassa. :D Suuri pettymys siis ja hyvin vähäisellä käytöllä ovat olleet sen jälkeen! Hei, blogissani olisi pieni haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou! Oliko ne tuota kumiankka mallia? :D Mäkin oon miettinyt oisko ne liian painavat. Nuo kumittomat versiot kun puolestaan on tosi kevyet.

   Poista