perjantai 15. tammikuuta 2016

OOTD: Suoraan töistä ja muita emävirheitä (?)


Kuinka tulla hyväksi bloggaajaksi? Jostain aiheeseen liittyvästä ohjeistuksesta muistan lukeneeni suunnilleen tällaisen lausahduksen: "yksi menestymisen edellytyksistä on panostaminen tarkoin valittuihin ja viimeisteltyihin kuviin". Näinhän se varmasti on juu, mutta tuossa kohtaa minulta pääsi kyllä röhönauru kun mietin omaa blogiani. Erityisesti näitä asukuvia. Ei näitä kokonaisuuksia paljon mietitä, eikä juurikaan viimeistellä.  Kuvatut vaatteet ovat niitä joita oikeasti sattuu päällä olemaan. Joskus joku mekko tuntuu erityisen kivalta ja hyvältä päällä. Sellaiselta josta uskon ehkä teidän lukijoidenkin pitävän. Silloin saatan räpsäistä muutaman kuvan, miettimättä tai suunnittelematta hommaa yhtään sen enempää.

patterns2016_5Mekko: Gina Tricot | Kengät: Nilson | Huivi: Vero Moda 

Tänään hyppäsin kameran eteen suoraan töistä, vaikka naamataulu ei tuntunut maailman fresseimmältä ja hapsottavassa tukassa oli lasten löytötavarakorista lainattu nuhjuinen pompula. Mutta kun sattui olemaan kiva mekko. Ihan hemmetin mukava päällä, ja rakastan tuota kuviointia!

patterns2016_3

Toinen kohta joka ohjeistuksessa nauratti: "mieti blogillesi yksi selkeä aihealue johon panostat ja jonka vuoksi saat lukijat palaamaan blogiisi". No ei mennyt tämäkään ihan putkeen. Happy Heels ei kuulu selkeästi yhtään mihinkään kategoriaan. Tuskin koskaan tulee kuulumaan. Tämä meikäläisen elämä nyt vaan sattuu muutenkin olemaan iloinen sekamelska kaikkea mistä milloinkin innostun, joten näkyköön se sellaisenaan täällä bloginkin puolella. "Yksi selkeä aihealue". Heh. Ei tällä keskittymiskyvyllä.

patterns2016_6
patterns2016_4
patterns2016Eli sillisalaatilla jatketaan :)

Mukavaa viikonloppua!  

Ps. Pompulan väri alkoi jossain vaiheessa häiritä, (kai sitä nyt vähän voisi itseään siistiä...) joten vaihdoin sen olevinaan mustaan joka olikin lopulta violetti...Ei nää taida ikinä mennä ihan nappiin :D


16 kommenttia:

 1. Onpa upea mekko! Meillä on selkeästi hyvin samanlainen vaatemaku, mitä kuviointiin tulee! :D Mulla muuten taitaa olla samat korviksetkin, tai ainakin ne on todella samannäköiset!

  Munkin blogi on kyllä sellainen sillisalaatti, että enpä sitä osais laittaa mihinkään sen kummempaan kategoriaan, joten yhtä pihalla lienen itsekin noiden blogiohjeiden mukaan. :D Mut mun mielestä turha lokerointi on muutenkin tylsää, persoonalliset blogit ovat paljon mielenkiintoisempia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin :) Malja sillisalaatille!

   Huomasin muuten juuri että sinulla oli blogissa paita samasta kuviosta kuin minulla mekko jota olen paljon pitänyt nyt pakkasilla. Että samaa makua on juu :)

   Poista
 2. vau nähämän on UPEITA kuvia! Vaikka kuinka hyvä valokin, saat kyllä kertoa tämän upean valaistuksen salaisuuden :D asukin on niin ihana, kivan boheemi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Salaisuus on studiovalojen kanssa sähläävä aloittelija, joka tässäkin on säätänyt monta juttua päin honkia :D Vaan ei hitto vie tuonne ulos uskalla nenäänsä laittaa, joten parempi tämä kuin punanenäinen tympiintynyt bloggaaja hangessa seisomassa.

   Poista
 3. Heh, täällä kans yks sillisalaatti Hei! :D Ihana mekko sulla ja kuvat! Hyvin usein rullaan asukuvat pikaseen läpi, mutta näitä jäin oikein katsomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! :D Meitä on muitakin :)Kiitos Ilona kommentista ja aamun piristyksestä :)

   Poista
 4. Aivan ihana tää mekko, kuosi on kuin siulle tehty. ^^ Ihana tyyli siulla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää hamstrata näitä mekkoja nyt ennenkuin tää 70's villitys on lopullisesti ohitse :) Kiitoksia Milla!

   Poista
 5. Paljon kuvatessa ja harrastuksen muuttuessa vakavammaksi oma rima tietenkin nousee ja silloin tulee vaadittua itseltään aina vaan parempia kuvia tai ainakin vähintään tiettyä tasoa. Mutta älä nyt kuitenkaan aliarvioi kuviasi, hyviä kuvia nämäkin ovat blogikuviksi, tasaista laatua. Mielestäni nämä kuvat eivät ole räpsyjä, koska jokaisesta kuvasta näkee että kuvien otossa on mietitty toteutusta. Tietenkin vielä parempi, jos nämä valokuvauksen perusasiat ja pikkuniksit, jotka tekevät kuvasta hyvän, tulevat sinulla rutiinilla vaan suoraan selkärangasta kuvia räpsiessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, omille kuvilleen helposti "sokaistuu" ja kehitys (ja ne virheetkin) jäävät helposti huomaamatta kunnes saa jonkun toisen antaman näkökulman asioihin. Kiitos Pasi!

   Poista
 6. Sillisalaatti käy paremmin kuin hyvin, paljon on kiinnostavia juttuja tullut blogissasi vastaan! :) Ihana mekko kyllä tuo! Ja kuvat on hyviä :) Itse pitäis nyt ottautua ja alkaa opetella ihan vaan uuden kameran käyttöä, on sitä vielä jotenkin niin avuton tuon järkkärin kanssa vaikka on vastaavia jonkin verran käyttänytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Jensku, kiitokset! Uuden kameran opettelu on tosiaan välillä niin turhauttavaa, kun kaikki tutut säädöt onkin uusissa paikoissa. Millaiseen kameraan muuten päädyit?

   Jos koet tarpeelliseksi niin kannattaa kurkata Kuopion kameraseuran sivut, joilta löytyy tiedot digijärkkäri tutuksi -koulutuksista. Seuraava taisi olla nyt helmikuussa. Kävin itse tuon kurssin syksyllä ja sieltä sai hyvät opit ja materiaalitkin kameran peruskäytöstä, eli aukoista, valotusajoista, iso-arvoista jne.

   Poista
 7. Ihastuin sun kenkiin! Sopis munkin kenkäkaappiin ja jalkoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä olleet tosi hyvät ja lämpimät! :) Nilsonilta viime talvena löydetyt.

   Poista