sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Muuttumisleikissä: siskon kuvausmeikki


Tänään saattelin viikonloppuvieraani haikein mielin kotimatkalle kohti Pohjanmaata. Mutta jopas meillä olikin hurjan hauskat kaksi päivää! Lauantaista raportoin nyt vähän teillekin, sillä päivä kokonaisuudessaan oli ihan huikea! Sain pikkusiskoni Sannin houkuteltua kameran eteen rock-henkisten kuvausten merkeissä. Mimmi on muutoinkin jo tuohon tyyliin koko habitukseltaan varsin sopiva, mutta kävimme hakemassa hommaan pientä lisäpotkua Kuopion Makeup Storelta, jossa siskolle tehtiin rock-henkisyyteen sopiva kuvausmeikki. 

Otin kuvia meikkauksen eri vaiheista. Ihan jo siksikin, että näkisin mitkä asiat hyvässä studiokuvaukseen tarkoitetussa meikissä ovat oleellisia. Kokonaisuudessaan meikin pitää olla vahva ja kontrasteiltaan voimakas, sillä studiosalamat häivyttävät meikistä aina osan. Sannin kasvonpiirteet ja suuret silmät ovat aivan upeat jo ilman meikin hiventäkään, joten odotin tältä muuttumisleikiltä aika huikeaa lopputulosta. Tässäpä siis kuvia ja pientä tarinointia meikkauksen eri vaiheista:

eyeshadow1

Homma aloitettiin silmämeikistä, johon valittiin Sannin punaisia rokkitytön hiuksia kauniisti korostava murrettu vihreän sävy. Silmämeikissä lisättiin ensin kuitenkin mustaa luomiväriä korostamaan silmän ulkonurkkaa, ja vasta tämän jälkeen levitettiin vihreää koko liikkuvalle luomelle. Minulle tämä oli ihan uusi järjestys, sillä aiemmin olen lisännyt tummimman sävyn vasta viimeisenä. Kokeilin samaa kikkaa myöhemmin illalla itsellenikin, ja meikistä tuli tosiaan paljon intensiivisempi kun homman teki päinvastoin kuin aiemmin.  

P1230600
eyeshadow2
eyeshadow3
greenshadow
greenshadow2
Kun luomivärien sävyt olivat paikoillaan, siirryttiin meikkipohjaan. Tässä vaiheessa homma alkoi muuttua aika hurjan näköiseksi, sillä studiomeikki vaatii normaalia paljon tuhdimmat varjostukset ja korostukset. Vaikka tuotteita oli kasvoilla runsaasti, Sanni kertoi ettei iho kuitenkaan tuntunut siltä että se olisi vahvasti meikattu. Valo- ja varjokohdat häivytettiin kevyemmin kuin tavallisessa meikissä, jotta ne toisivat kasvojen muotoja kuvissa paremmin esille. 

foundation
contouring
foundation2
Meikkipohjan jälkeen Sannin silmiin lähdettiin hakemaan kissamaista muotoa piirtämällä vahvat ja hieman ylöspäin kaartuvat rajaukset. Ripsivärin ja tekoripsien lisäämisen jälkeen alkoi jo hahmottua, kuinka upea meikistä olikaan tulossa! Huulipunan sävyä mietimme porukalla pitkään. Ensin oli tarkoitus jättää huulet melko nudeksi, mutta onneksi lopulta päädyttiin kuitenkin lisäämään hieman Sannin omien huulten sävyä korostavaa punaa. Kuvaustilanteessa viimeistään huomasin, että kyllä tämä meikki huulipunan tarvitsi ihan ehdottomasti. 

eyeliner
lips
lips2Arvatkaa vaan tuliko minulle tätä muuttumisleikkiä kuvatessa hinku päästä itsekin meikattavaksi! :) Oli muuten aika mielenkiintoista seurata vaihe vaiheelta kuinka ammattilainen lähtee studiomeikkiä rakentamaan. Lopputuloksesta tuli ihan huikea! Sekä kuvaaja että kuvattava olivat oikein tyytyväisiä kokonaisuuteen. Tässä vielä kuvat Sannista ennen ja jälkeen meikkauksen:

Before
after

Aika mieletöntä, vai mitä sanotte?! Näin taiottiin upeasta pikkusiskostani vielä vähän entistäkin rokimpi. Kuvaukset onnistuivat hienosti, vaikka vähän höröttämiseksihän se homma välillä menee kun tämä kaksikko on asialla. Mutta hauskaa oli! Tätä lisää! :) 


Kuvia ja tunnelmia itse kuvauksista luvassa viimeistään ensi viikonloppuna! 

Mahtavaa uutta viikkoa kaikille!


-Salla- 

16 kommenttia:

 1. Upea! Kaunis meikittäkin, mutta on tuo meikki wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistui tosiaan hyvin ja korosti upeasti Sannin piirteitä :) Kunpa osaisi itsekin tuohon tyyliin sutia!

   Poista
 2. Vau, todella kaunis meikki ja sisko siulla! :) Ois kyllä ihana päästä meikattavaksi joskus, harvoin tulee itse muutettua omia meikkaustapoja ja värejä. Paitsi huulipunia tulee vaihdeltua usein, mutta muuten voisi kokeilla erilaisia meikkaustapoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juurikin tuosta syystä olisi kiva päästä. Sitä niin helpolla jumiutuu niihin itselleen tuttuihin ja turvallisiin tapoihin meikkailla.

   Poista
 3. Oi tuli taas inspiraatio meikata vihreällä! Meikkaan myös usein kulmat punaisiksi ja silmät räikeän vihreiksi, sopii hyvin punatukan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskollekin käytettiin kulmaväripalettia jonka yksi sävy oli punainen! Ihmetellen katselin kun punaista lisäämällä saatiin juuri oikea kulmien sävy :)

   Poista
 4. VAU. Tän jälkeen kyllä tekis mieli itsekin mennä ammattilaisen siveltimien alle! Harmi kun ei oo mitään syytä, ei oo ihan perus arkimeikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Äkkiäkös me yhdet kuvaukset kehitellään. Vedetään jollain fantasiateemalla niin johan on syytä päästä meikattavaksi ;)

   Poista
 5. Kaunis meikki, mutta entäs toi tukka! To die for. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, se kyllä kruunasi kokonaisuuden :)

   Poista
 6. Wau! Upeat hiukset siskollasi! Meikkikin on tosi hieno, ja välillä on tosi kiva päästä toisten meikattavaksi, itse pääsin hiljattain Emotioissa käsittelyyn :) Harmi ettei siitä ole kuvia, kun ei ollut ihan se itselle tyypillisin meikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, oispa ollut kiva nähdä kuvia! :) Olitko muuten tyytyväinen meikkiin? Tässä jo mietin vaihtoehtoja minne itse menisin...

   Poista
 7. Huh miten upea sun sisko on meikillä tai ilman!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin :) Sanni on kyllä niin kuvauksellinen että tätä oli ilo tehdä!

   Poista
 8. Vautsi, tosi upea tuo lopputulos! Kaunis sisko sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan :) Kiitos Maria! Välitän terkut siskolle :)

   Poista