sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Se tyypillinen pikkujoulumeikkiMenee suunnilleen tällä kaavalla:

On lauantai iltapäivä. Istun koneella muokkaamassa kuvia ja unohdan ajankulun ihan täysin. Puhelimeen kilahtaa muistutus pikkujouluista. Ainiin ne oli tänään! Aikaa on tasan tunti (yleensä vähemmän). Vaatteet on ehkä mietitty valmiiksi, mutta suurella todennäköisyydellä ne eivät tunnukaan hyvältä vaan haluaisin pukea päälleni ihan jotain muuta. Luultavasti juuri sen paidan/hameen/mekon joka onkin yhtäkkiä mystisesti kadonnut.

Älkää muuten kokeilko kiireessä sitä uutta, kaapissa pitkään odottanutta meikkipalettia, sille käy todennäköisesti näin: 

isadora
Isadora Moon Rock koki ikävän kohtaamisen betonilattian kanssa. Sain paletin testiin joskus syksyllä, mutta kokeilin sitä kunnolla vasta nyt. Yleensä vierastan näin viileitä sävyjä silmämeikissä. Sininen on minulle jotenkin aina se "villi kortti". Liekö kasarilapsella edelleen takaraivossa ne ensimmäiset hurjat meikkikokeilut. Käytettiinköhän silloin edes muuta luomiväriä kuin sinistä? :D

isadora770
isadora2015Moon Rock paletin sävyt osoittautuivat kuitenkin kauniiksi ja raikkaiksi. Alunperin oli tarkoitus sutia tätä ihan reilulla kädellä, mutta sävyt tuntuivat kuitenkin sen verran vierailta (ja koska kiire), päädyin lopulta laittelemaan vain varovaiset rajaukset. Ehdin ottaa kuvatkin, ja olla jopa pikkujouluissa ajoissa paikalla. Jes!

Että näin. Nostan hattua teille joiden pikkujoulukarderoopi meikkeineen ja asusteineen on mietitty jo kuukautta ennen pirskeitä. Vaan minkäs hetkessä eläjä itselleen mahtaa.


Mitäs siellä tuumataan sinisestä silmämeikistä?


2 kommenttia:

  1. MUn mielestä sininen on kyllä aika kiva niin kauan kunhan ei nähdä mitään sinisen ripsarin paluuta :'D Vinkki muuten ton hajonneen korjaamiseen, joka jopa toimii! Ensin täytyy pistää hajonnut ihan jauhoksi ja sekoittaa viinaa siihensen verran, että siitä tulee sellainen paksu tahna. Sitten vaan painelee sen mahdollisimman tiukkaan ja kuivattelee pari päivää niin on ehjä taas. Oon onnistunut korjaamaan pari omaani tämän avulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Muistelinkin että tähän oli joku kikka kolmonen mutta en ehtinyt vielä selvitellä tarkemmin. Kokeilenpa tuota konstia tosiaan :)

      Poista