perjantai 11. joulukuuta 2015

Perjantain piristys: Parikan uusi nettikauppa


Jokos olette kurkanneet Parikan uudistuneeseen nettikauppaan. On muuten söpö kuin karkki! Voi tosin olla että minun on ihan turha haaveilla Parikan kengistä, koska ne vaan yksinkertaisesti eivät tunnu istuvan lättäjalkaani. Ainakin piikkikoroille (malli oli Crystal) jouduin heittämään hyvästit ja myymään kengät eteenpäin. Mutta nuo tolppakorot vois ollakin! 

Parikalta on viime aikoina tullut vähän turhan villiä matskua omaan makuuni. Kauniita ja hauskojahan ne pupuja tai popcorneja vilisevät kengät on, mutta että tepastelisinko päivittäin popparit koivissani? Tässä kuitenkin muutama malli joissa omasta mielestäni on pientä jujua juuri sopivasti.
 Shoes: minnaparikka.com/fi

Kuinkas on, iskeekö teihin puput ja popcornit, kalat ja sushirullat ja mitä kaikkea näitä nyt onkaan nähty?4 kommenttia:

 1. Pupukengät vielä iskee, mutta niissä menee mulla raja :D ei susheja sun muita kiitos! Puputennarit tai glitterkorkkarit huolisin itselleni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla :) Mustat puputennarit kelpais kyllä. Mutta nuo kuvan ekat tolppakorot! Lääh!

   Poista
 2. Sushit meni vielä itelläni, mutta popparit ja sormet on no- no. Mutta ne violetit tai vaaleanpunaiset ponikengät ottaisin itelleni vaikka heti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushit näyttikin sinun jaloissa hemmetin hyvältä :)

   Poista