torstai 3. joulukuuta 2015

Lush Sunny Day: kesältä tuoksuva takkujen kesyttäjäJa taas se hehkuttaa Lushia!?? ;D 

Joko kyllästyttää? Tämä olkoon viimeinen Lush-ylistys tämän vuoden puolella, lupaan! Mutta tulevaa talvea varten (jos sellaista nyt edes saadaan..) vielä yksi hiustuote vinkki!

lushsunnyday
Lush Sunny Day (saatu blogin kautta testiin)
 
Laittakaas nimittäin tämä pullo pakkaspäivinä käsilaukkuunne hyvät naiset! Erityisesti, jos olette lähdössä shoppailukierrokselle sovittelemaan sataa villapaitaa, ettekä halua reissun päätteeksi näyttää sähköiskun saaneelta. 

Sunny Day on yksi Lushin uusista hiustuotteista. Suihkeen luvataan vähentävän sähköisyyttä, tuovan hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa sekä auttavan takkujen selvittelyssä. Minähän olen hulluna juuri tällaisten tuotteiden perään, koska omat luonnonkiharani ovat varsinkin talvisin täysin hallitsematon pörrökasa. Olen turvautunut Sunny Dayhin varsinkin silloin, kun olen erehtynyt menemään yöunille letittämättä hiuksia ja aamulla peilistä katsoo joku lammaskoiran näköinen tyyppi. Suihketta voi käyttää sekä kuivaan että märkään tukkaan, eli sopii myös hiusten selvittelyyn suihkun jälkeen.

lushhair
Parhaiten suihke toimii sähköisen tukan taltuttamisessa. Pullokin on sopivan kokoinen napattavaksi käsilaukkuun. Sunny Day tuo hiuksiin saman tunteen kuin moni muukin Lushin tuote: pehmeät, ilmavat ja ihanan tuoksuiset! Tästä tuoksusta tuli minulle mieleen alkukesä. Jollain tavalla tuoksu oli aluksi jopa "väkevä". Muistutti niistä aamuista kun ulos lähtiessä tuoksuu tuore multa, kasteinen maa ja ensimmäiset kukkivat kasvit. Aika ihana tuoksu nuuhkuteltavaksi näin talven pimeimpänä aikana :)


Joko olette kokeilleet?12 kommenttia:

 1. Täytyypä kokeilla, hiukset on jostain syystä nyt todella sähköiset ja herkästi takkuuntuvat. Pari päivää sitten olin jo valmis tarttumaan itse keittiösaksiin, kun takun selvittäminen marketin hoitosuihkeen voiminkin tuntui ylivoimaiselta tehtävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen! On pari kertaa tullut itsekin tuskailtua tätä takkupesää peilin edessä fiskarsit jo valmiiksi kädessä. Mutta suosittelen tätä suihketta ihan ehdottomasti, tukka tykkää ja hermot pääsee vähemmällä :)

   Poista
 2. Oiii tämä kuulostaa tosi hyvältä! Sähköiset hiukset on niin ärsyttävät. Pitää laittaa tämä tuote muistiin ja lisätä ostoskoriin seuraavalla kerralla, kun Lushin sivuille päädyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, sähköisen tukan taltuttajana tämä on kyllä ihan ässä.

   Poista
 3. En ole kokeillut, mutta kuulostaa just sellaiselta mitä todella tarvisin talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin ihan innoissani kun tästä ensimmäisen kerran kuulin. Talvitukka kaipaa juuri tällaisia tuotteita. Hyvä Lush!

   Poista
 4. Ah, kuulostaa ihanalta! (Lushia ei voi hehkuttaa liikaa, hei!;D) Mikä on tuo ihana kangas/laukku, josta tavarat tulevat ulos? Ihana kuviointi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän minäkin ;D Laukku on Odd Mollyn kassi johon mahtuu ihan valtava määrä tavaraa. Minäkin tykästyin tässä juuri tuohon kuosiin :)

   Poista
 5. Oi kuulostaa kyllä hyvältä :D multa itseltä löytyy sähköisiä hiuksia vastaan muistaakseni Braunin ionihiusharja, joka poistaa hiuksista sähköisyyttä :) toimii kun sitä käyttää oikein! ♡ Mutta se on melko kookas, eikä siksi kulje mukana kodin ulkopuolella, joten joku pieni suihkepullo voisi olla kätevä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä nimenomaan kätevä :) Mun tukka on nykyään niin ohut että se sojottaa taivasta kohti heti kun on vähänkin pakkasta. Pari suihkausta tätä ja taas näytetään vähän siistimmältä :)

   Poista
 6. Voi apua, mä en ole koskaan käyttänyt mitään Lushin tuotteita. Täältä olen kyllä sen verran hehkutusta lukenut, että ihan pakko varmaan testata minunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! Mä jotenkin luulen että ihastut näihin vielä ;)

   Poista