sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Hyviä hiuspäiviä


*yhteistyössä hius- ja kauneushuone Havana


Sattuuhan niitä hyviäkin hiuspäiviä aina välillä. Viime aikoina tosin harvakseltaan, kun on tämä edelleen ohenemistaan jatkava luonnonkihara pörrö, jota alkaa olla mahdotonta saada asettumaan mitenkään nätisti. Tällä viikolla olen kuitenkin saanut viettää hyviä hiuspäiviä ihan useamman, sillä tiistaina kävelin tänne:

havanakuopiopuijonkatu12Hius- ja kauneushuone Havana avasi lokakuussa ovensa uusiin tiloihin puijonkadulle. Pienessä ja kodikkaassa liikkeessä häärivät Tanja ja Riikka. Minä onnekas pääsin Riikan (kuvassa fiksaamassa Tanjan hiuksia) käsittelyyn saamaan hiuksiini vähän uudistusta. Hiuksiani oli värjätty viimeksi kesäkuussa, eikä mitenkään onnistunein tuloksin. Takanani sattuu olemaan monia muitakin epäonnistuneita kampaamokäyntejä, joille on ystävien kesken monesti jälkeenpäin naurettu. Aloinkin olla jo siinä uskossa että tätä päässäni kasvavaa heinäkasaa ei kukaan/mikään saisi enää kesytettyä. Mutta toisinpa kävi!

havanakuopio9

ennenjajälkeenhavanakuopioMinä toivoin luonnollisuutta, kiiltoa ja elävyyttä. Sain kaikkia niitä, mutta myös rutkasti vahvemman ja paksumman tuntoisen tukan. Keräilin tukkaa kotona ponnarille ihmetellen hiusten määrää. Kenen tukkaa tää on? Mitä ihmettä se kampaaja oikein teki? Vaikka en alussa antanut kovinkaan tarkkoja ohjeita siitä mitä olin ajatellut (en tainnut uskoa että tälle tukalle olisi mitään tehtävissä...), sain kuitenkin hiuksiini juuri sellaisen värin ja kiillon joista olin salaa haaveillut! Riikan täytyy olla jonkinlainen taikuri, mutta myös ajatustenlukija ;)


Mitä hiuksille sitten tehtiin? Vastaus löytynee Riikan osaavien käsien lisäksi mukaan saamastani pussukasta, joka sisälsi nämä tuotteet:  

Loreal Pro Fiber -sarjan shampoo ja tehohoito. Pro Fiber -sarjan tuotteet ovat pitkävaikutteisia ja uudelleenaktivoitavia, eli kampaamokäynnin jälkeen voit hankkia kotiin itsellesi sopivat tuotteet joilla ylläpitää tuota pehmeää ja silkkimäistä tunnetta, jonka saat hiuksiisi kampaamossa tehdyn hoidon jälkeen. Hoito perustuu Aptyl 100 nimiseen molekyyliin, jonka hiukseen vaikuttavat ainesosat toimivat sekä hiuksen sisällä täyttämällä hiuskuitua, että hiuksen ulkopinnalla silottamalla sitä. Voi kunpa saisin hiusteni latvaosankin pidettyä näiden avulla paremmassa kunnossa! Ehkä se vuosia (turhaan)  kestänyt hiustenkasvatusprojektikin voisi viimein tuottaa tulosta.

lorealprofiberEko Pharma proteiinishampoo, hoitoaine sekä kasvoseerumi. Minulle ihan uusia tuttavuuksia. Miten olenkin onnistunut ohittamaan nämä?? Luonnonkosmetiikkaa, ja vielä kotimaista! Eko Pharman tuotteiden kyljestä löytyvä luettelo on minulle hyvin mieleinen: kotimaista, eläinkokeetonta, 100% luonnollista kosmetikkaa. Ei synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, sulfaatteja tai silikoneja. Jes jes!! Näitä olen käyttänyt päivittäiseen hiustenpesuun, kun taas Pro Fiber shampoota joka neljäs pesukerta. Hiukset voivat paremmin kuin pitkiin aikoihin! :) Sarjan c-max mustaherukkaseerumia olen käyttänyt iltaisin yövoiteen alle. Kyllä on nassu pehmoinen aamuisin!

ekopharmaproteinshampoo
Eko Pharman lisäksi Havanassa käytetään muutenkin runsaasti luonnonkosmetiikkaa ja luonnollisia aineita sisältäviä tuotteita esim. kasvohoidoissa. Hoidoille varattu oma huoneensa oli suloinen kuin karkki! Olisipa ihana päästä tuonne pötköttelemään ja hemmoteltavaksi kaikessa rauhassa. Minulle asiakkaana on äärimmäisen tärkeää että kampaaja- tai kauneushoitokäynnilläni olisi rauhallinen ja rentouttava tunnelma, sekä tarpeeksi yksityisyyttä. Tästä syystä olen aiemminkin vältellyt suurissa liiketiloissa toimivia kampaamoita, joissa asiakkaita on paikalla useita samaan aikaan.

havanakuopio3
havanakuopio10
havanakuopio6

Näitä kuvia selatessa tuli heti fiilis että haluan tuonne pian uudestaan. Ihana paikka! Voin suositella lämpimästi kaikille teille jotka arvostatte rentouttavaa ja rauhallista kampaamokäyntiä. Sinne vain kristallipallon alle hemmoteltavaksi! :) Havanaan voit kätevästi tehdä ajanvarauksen myös nettisivujen kautta. Kannattaa myös ottaa seurantaan Havanan facebook-sivut, joiden kautta pääset seuraamaan mm. ajankohtaisia tarjouksia.

Tyytyväinen asiakas kiittää Havanan tyttöjä mahtavasta palvelusta! Nähdään ihan varmasti vielä uudelleen! 

Oliko Havana teille jo tuttu paikka? Millaisia asioita te arvostatte käydessänne kampaajalla tai kasvohoidossa? 4 kommenttia:

 1. Ei ole Havana tuttu paikka mutta kuulostaa kyllä oikein kivalle! :) mä kyllä arvostan sitä, että kampaaja saa loihdittua tosi upeat hiukset vaikket ole sen tarkemmin sanonut että mitä haluat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin :) Itsellä kun ei useinkaan ole edes tarkkaa visiota siitä mikä sopisi, eli usein tulee mentyä sillä lähtökohdalla että "jotain tarttis tehdä mut mitä?" Ihanaa kun joku osaa heti nähdä mikä olisi sopiva lopputulos sillä hetkellä :)

   Poista
 2. Ei ole tuttu paikka. Mutta jos etsisin uutta kampaajaa Kuopiosta niin miksen kokeilisi. Käyn tällä hetkellä tutulla kampaajalla keskustassa ja koska hän tuntee tukkani ja osaa leikata luonnonkiharan oikein, niin en ole kokenut syytä vaihtaa :) tutusta kampaajasta tulee ihan kaveri jonka kanssa kuulumiset vaihdetaan.
  Havana on oikein viihtyisän näköinen paikka ja näyttää myyvän mielenkiintoisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se varmasti on. Minulle ei Kuopiosta ole oikein löytynyt tuollaista luottokampaajaa ennen tätä, joten tuntuu mukavalle kun hiukset viimeinkin ovat osaavissa käsisssä ja on kiva paikka jossa käydä :) Nuo ekopharman tuotteet on kyllä aivan mahtavia! Herkkä päänahkani näyttää tykkäävän erityisesti tuosta hellävaraisesta shampoosta.

   Poista