perjantai 6. marraskuuta 2015

OOTD | Perjantain sinipunaiset ja päivän biisi


Kumma juttu miten joitakin värejä ei osaa pukea päällensä vaikka ne ovatkin kauniita muutoin, esimerkiksi osana sisustusta. Sininen ja violetti ovat niitä sävyjä jotka meikäläisessä aiheuttavat (ainakin laajoina pintoina) lähinnä puistatuksia. Pieninä pilkahduksina ovat silti aika jees, varsinkin jos seurana on viininpunaista.


PB050583
PB050581Toppi: BikBok | Hame: HM | Neule: HM | Laukku: River Island | Kengät: Dinsko

Olin muuten aikeissa aloittaa tämän postauksen otsikolla: "He jotka eivät silitä hameitaan". Onko mitään kamalampaa kotityötä? Ei minusta. Ei ainakaan jos tähän ei lasketa kaikkia niitä äijämäisiä hommia (kuten lattiakaivon putsaus) jonka voi kätevästi delegoida miehelle.

PB050595
PB050600Miehistä puheenollen! Mitä mieltä olette tästä Movember-kampanjasta? Ajatushan on vallan hieno, mutta nyt kysynkin mielipidettä kampanjan myötä esiintyvästä ilmiöstä, eli viiksekkäiden miesten räjähdysmäisesti kasvavasta määrästä. Hilpeyttä herättävät ainakin ne miespuoliset sukulaiset/tuttavat/kaverit jotka on tottunut näkemään siloposkisina, ja yhtäkkiä heillä onkin leuan alla koomisen (sori, mutta kun se on vaan niin hassu) näköinen tukko karvaa. Koitappa siinä sitten repeilemättä vaihtaa kuulumisia, kun nämä karvaturrit sattuvat yllättäen vastaan kaupungilla.  Tuo omakin puolisko päätti kasvattaa nenänalushaivenensa, ja nyt olen tässä vähän ristiriitaisissa fiiliksissä. Ihan vaan siksi että aina kun vilkaisenkin armaan viiksekästä habitusta niin päässäni alkaa soida tämä:
Huhhuh, oi nuoruus oi opiskeluvuodet :D Herättääkö muistoja kellään muulla?


Veikeää viikonloppua!

-Salla-

4 kommenttia:

 1. En oikeasti kestä noita sun kenkiä! Aivan täydelliset<3 Mun mielestä pyykkien kuivumaan ripustaminen on maailman ärsyttävin kotityö jos pölyjen pyyhkimistä ei lasketa ... Tosin ei silittäminenkään mitään herkkua ole :'D Täältä löytyy kanssa yksi tapaus, joka kasvattaa viiksiä ( en siis minä ;) ) Muistan miltä ne viime vuonna näytti. Järkyttävät, ei voi muuta sanoa :D Ajateltiin kuukauden lopussa värjätä miehen viikset kulmavärillä mustaksi eli vedetään niin överiksi kun pystyy.. Apua, odotan jo kauhulla sekä samalla innossani sitä näkyä ja hervottomia nauruja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja pyykit, yäh! Ulos on kiva ripustaa kesällä mutta muuten ihan mälsää hommaa. Että yksi kunnon kodinhengetär täällä terve. Välillä oon kyllä ihan mahdottoman hyvä välttelemään kaikkia kotitöitä viimeisen asti...

   Hahahhah, repeilen täällä tuolle teidän värjäyssuunnitelmalle :D Mutta asenne kohdallaan! Jos kerran hommaan ryhtyy niin vedetään sitten kunnolla överiksi. Mun tekis kyllä kovasti mieli kopioida tuo kulmaväri-idea.

   Poista
 2. Ihanat sävyt asussa! :) Oi Gunther! <3 Kuinka vanha mä olen, muistaakseni lukioaikoina ja soi Gunther... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katja, minäkin viihdyin näissä väreissä jotenkin tosi hyvin. Ja jee joku sentään muistaa Guntherin :D Kyllä tässä itsensä aika vanhaksi kävyksi tuntee kun jonkin tällaisen biisin sattuu radiosta kuulemaan, huhhuh!

   Poista