keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Marraskuun himotuslistalla: Ylipolvensukat


Ylipolven(villa)sukat. Mä tahdon! Voisin hyvin kuvitella aloittavani rennon viikonloppuaamun vetäisemällä tällaiset jalkaani heti sängystä noustuani, vaeltavani sen jälkeen hakemaan jättimäisen kupin kahvia ja asettuvani läppärin kanssa mukavasti sohvan nurkkaan. 


Kuvat: Freepeople 

Free People -nettikauppa on jo muutenkin paikka jossa käyn säännöllisin väliajoin huokailemassa ihastuksesta, mutta kaiken muun kivan lisäksi sieltä näkyy löytyvän myös iso valikoima näitä pitkävartisia sukkia. Tosin, vaikka nämä ovatkin kauniita ja suhteellisen edullisia, niin kylläpä taas harmittaa tuo tekokuitujen suuri määrä. Mieluiten ottaisin tällaiset pitkät sukat neulottuina esimerkiksi kotimaisesta lampaanvillasta, vaikka joutuisinkin pulittamaan sukkaparista vähän enemmän.  Haluaisin nimittäin että nämä ihan oikeasti lämmittäisivät sääriä talvella. Neulomiseen ei itselläni riitä hermot, taidot eikä aika. Hyväksyin tämän tosiasian eilen löydettyäni kolme keskeneräistä/paritonta sukkaa lankalaatikosta. Kiva aloittaa, mahdoton saada valmiiksi!

 Eli kaikki näppärät neulojatyypit, ilmoittautukaapas kommenttipoksiin kiitos! ;)  

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Rakastan neulomista ja jos olet kiinnostunut, niin voit laittaa toiveita sukkiin liittyen minulle sähköpostilla anneinneko@gmail.com. Katsotaan, jos osaisin sinulle toiveiden mukaiset sukat tehdä. :)

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, kiitos Anne yhteydenotosta! Julkaisin kommenttisi tähän, jos linjoilla sattuu olemaan joku muukin sukkien tarpeessa :) Laitan sinulle viestiä vielä tämän viikon aikana.

   Poista