sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Maatuska hihassa?Mites ne heijastinhommat tänä syksynä? Heijastinkauppa.fi on tuonut valikoimaansa esimerkiksi nuo hauskat maatuskat. Haluan ehdottomasti yhden tuollaisen roikkumaan takin hihaan! :) Maatuskan sisällä on toinen pienempi hahmo, jota voi pitää joko erikseen tai yhdessä isomman kanssa.


PB150739

Näin söppänän heijastimen sain hetki sitten mieheltä lahjaksi. Kiinnitin tuon pipoon koristeeksi ja iltalenkkien turvaksi. Heijastimen lisäksi pyörääni on asennettu valo joka näyttää varmaan kilometrin päähän ajaessa. Ei siis ihan mikä tahansa pikku tuikku. Jotenkin hieman huvittaa nämä miehen "viimeisen päälle" viritelmät. Mitäs vielä laitettais? Heijastinliivit päälle ja fillariin kiinni muutama heijastava pinnasuojus? Kylähullun maine täältä tullaan. Vaan enpähän jää autoilijoilta huomaamatta :)

Mitäs roikkuu teidän takin hihassa?8 kommenttia:

 1. Oi voi, onpas söpöjä nuo maatuskat! Kyllähän tuollaisen kiinnittäisi ihan mielellään roikkumaan! :) Häpeäkseni on myönnettävä, etten ole vielä kiinnittänyt takkeihini yhtään heijastinta, vaikka sitä olenkin useana iltana pimeässä liikkuessa manaillut ja itselleni muistutellut. Jotenkin sen sitten heti unohtaa, kun palaa kotiin. Taidanpa saman tien etsiä omat heijastimeni, minulla on jossain ainakin pari kummitusta ja vihreä sisilisko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Niin nämä helposti unohtuu. Muistan kun lapsuudessa oli tarjolla vain niitä lumihiutaleen muotoisia (olisko ollut jonkin kaupan tai pankin?) heijastimia tai muita mainoskappaleita. Nykyään on kyllä tarjontaa kivasti! Mitähän löytyisi ebaystä kun alkaisi selailemaan...

   Poista
 2. Ihanat maatuskat, tykkään hirmuisasti maatuskoista. Kivaa iltaa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, näistä tulee aina jotenkin hyvälle tuulelle :) Kiitos samoin Tiia! <3

   Poista
 3. Noi on kyllä tosi nättejä :) Nykyisin ei kyllä oo mitään perustetta enää olla käyttämättä heijastinta, kun niistä on tehty niin tyylikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

   Poista
 4. Eikä, ihania maatuskoja! Mulla roikkuu tatti hihassa, mutta kun takkia vaihtaa koko ajan niin heijastimia ei oo kyllä tarpeeks. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, pitäis itsekin tilata lisää vielä kun ei millään muista siirtää heijastinta hihasta toiseen takkia vaihtaessa.

   Poista