tiistai 17. marraskuuta 2015

Testissä Isadora Nude Cushion Foundation


Testissä tänään Isadoran versio korealaisten kauneusgurujen keksinnöstä eli cushion-meikkivoiteesta. Idealtaan tämä on saman tyyppinen kuin laajalti kehuttu Lancomen Miracle Cushion. Isadoran fanina intoilin tätä heidän versiotaan jo I love me -messuilla, mutta en kuitenkaan rohjennut ostaa sillä arvelin vaaleimmankin sävyn olevan liian tumma tälle kalpeanaamalle. Ilokseni sain kuitenkin meikkivoiteen äskettäin testattavaksi juurikin tuossa kaikkein vaaleimmassa sävyssä, joka on siis nro 10, nude porcelain. 

isadoracushion
 
Ensireaktio: kaunis ja jämäkän oloinen rasia. Ihana! Kunnollinen peilikin mukana, jes. Mutta onpas monta kerrosta ja lokeroa. Miten tätä nyt oikein käytetäänkään?  

Cushion-meikkivoide on siis pehmeään ja ilmavaan sienityynyyn upotettu nestemäinen tuote. Yhdessä cushion rasiassa on meikkivoidetta 15ml eli uudelleen täyttämiseen riittää puolikas Nude Fluid Foundation pullon sisältö. Levittämiseen tarkoitettu tyyny löytyy heti ensimmäisestä lokerosta kun rasian napsauttaa auki, kas näin:

isadoranudecushion
Itse levittäminen on ihanaa! Pehmeä tyyny nappaa väriä juuri sopivasti ja tuntuu iholla silkkiseltä. Aluksi jäin vähän kaipaamaan kosteuttavaa ja virkistävää fiilistä johon olen beautyblenderin pitkäaikaisena fanina tottunut, mutta päivä päivältä aloin kuitenkin pitämään tästä levitystavasta enemmän. Suurin syy tähän on varmasti helppous ja nopeus: rasia auki, vippa käteen ja väriä naamaan. Kevyt puuterointi ja that's it. Lopputulos on omaan makuuni juuri sopivan peittävä, aika mattainen mutta silti luonnollinen.

isadoracushionfoundation
Kaikista parasta tässä on ollut kestävyys. Äimistyneenä kurkin naamaani peilistä iltapäivän tunteina ja ihmettelen minne se kaikki minulle niin tuttu kiilto on hävinnyt. Toisaalta ihoni kiillottomuus ja muutoinkin huimasti parantunut kunto voi olla tulosta siirtymisestä dermalogica-sarjan käyttäjäksi. Tästä johtuen en ole juuri nyt paras tyyppi testaamaan meikkivoiteita, sillä ihon ulkonäkö ei meikkipohjan levittämisen jälkeen muutu mitenkään radikaalisti, kuten seuraavista kuvista ehkä näkeekin. Toisinsanoen minä en näe näissä mitään eroa. Näettekö te? Kuvat on otettu ikkunan edessä 45mm objektiivilla ennen ja jälkeen meikkivoiteen levityksen, eikä kuvia ole käsitelty mitenkään. Ihon sävy on kuitenkin aavistuksen terveemmän ja kirkkaamman näköinen, mutta hyvin luonnollinen.

isadoracushionbeforeafter
Voi jösses että näitä naamakuvia on karmivaa ottaa. Mutta hieman voi tällainen kosmetiikkaan suurella intohimolla suhtautuva tyyppi näissä asioissa kärsiä ;D

Cushion-meikkivoiteen miinuspuoleksi voisi mainita sen, että uskoisin joidenkin kokevan tällaisen tuotteen hieman epähygieeniseksi. Toisaalta, levittämiseen käytettävälle sienelle (jonka voi toki halutessaan puhdistaa aina käytön jälkeen) on oma lokeronsa, ja tuotehan sivellään joka kerta puhtaalle iholle.


Miltä vaikuttaa cushionit? Joko olette kokeilleet?
9 kommenttia:

 1. Pitääpä itsekin kokeilla Isadoran meikkityynyä ja verrata Lancômeen mikä on nyt käytössä. Isadoralla pitää siis laittaa meikkivoidetta pullosta, Lancômessa uusitaan kokonaan tuo alaosa tai jotenkin näin.........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä oot muutoin tykännyt lancomesta? Olispa ollut kiva saada testata näitä rinnakkain.

   Poista
 2. Mä olisin niin toivonut, että tähän olisi tullut täyttöpakkaus. On tosi epähygieenistä kaataa meikkivoidetta kun loppuu, ilman, että desinfioi tuota sientä ennen sitä. Tulee vähän sellaista ylimääräistä räpellystä. Näiden hyvä puoli on just tuo helppokäyttöisyys, ihan ehdottomia kiireessä. :) Itse henk.koht olen valmis maksamaan Lancômesta, koska se täyttöpakkaus ei ole paljoakaan kalliimpi (reilu 30€) kuin tämä Isadora, lisäksi siihen saa ostettua vielä noita levitysvippojakin erikseen. Tämä Isadora sen sijaan peittää ehkä aavistuksen enemmän ja Lancôme on kevyempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole pahan hintainen tuo täyttöpakkauskaan sitten! Ja kiitokset selvennyksestä ja lisätiedoista tähän kohtaan! :)

   Poista
 3. Tätä on pakko päästä testaamaan! Ja hemmetti nainen, sun iho on upeassa kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä ihan lovena tähän!

   Ja kiitti, piti kyllä koputtaa puuta tämän jutun kirjoitettuani. Katotaan vaan niin kohta alkaa joku jäätävä "naamakohtaus"

   Poista
 4. Mielenkiintoinen tuote, en ole ennen kuullutkaan tästä. Mietitytti kieltämättä, että kuinka tuon sienen puhdistus onnistuu. Miulla on tällä hetkellä testissä ne BeautyBlenderit, oon tykännyt todella paljon ja siveltimellä en ole enää laittanut meikkivoidetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beautyblendereitä ei tosiaan turhaan hehkuteta! Paras väline jos haluaa saada tasaisen meikkipohjan. Pitääkin vielä selvitellä mikä olisi paras tapa desinfioida tuo Isadoran sieni.

   Poista
 5. Pakko ottaa myös omaan kokeiluun, kuulosti sen verran mielenkiintoselta!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista