torstai 26. marraskuuta 2015

Aarteita SPR:n Kontista

Oletteko kuopiolaiset vierailleet viimeaikoina paikallisessa SPR:n Kontissa? Onpa muuten paikka saanut uuden ja freesin ilmeen! Minä pistäydyin ihan sattumalta viime lauantaina ja yllätyin positiivisesti niin monesta jutusta, että pakko heittää vinkkiä ja tunnelmia tännekin. 

PB210875
PB210866
PB210857-2

Jo sisään astuessa esteetikon silmää hivelivät kauniisti värikoodatut vaaterekit, jotka lisäksi oli jaoteltu tuotteiden mukaan. Jos esimerkiksi olet jahtaamassa vaikkapa harmaata neuletta niin kirpparilla on äärimmäisen helppo suunnistaa. Kuvassa oleva merinovillainen ja ihan uudenveroinen neule olisi kustantanut 14e. Pitkin hampain jätin hyllyyn koska koko oli väärä.

PB210870

Ja miten kauniit sovituskopit! Kopeissa oli jämäkät ja paksut verhot joiden takana pystyi sovittelemaan ihan rauhassa. Tilaakin löytyi reilusti eikä fiftarihenkinen sisustuskaan toki ole lainkaan hassumpi yksityiskohta :) Olen huomannut että hyvät sovituskopit ovat ainakin meikäläiselle melko tärkeä juttu ostoksilla ollessa. Ellei liikkeestä löydy kunnollisia ja tarpeeksi yksityisyyttä tarjoavia koppeja niin saatanpa suosiolla siirtyä seuraavaan putiikkiin. Ilahduttavaa että Kontti oli panostanut myös tähän puoleen!

PB210868
PB210878


Paikka on myös aarreaitta kaikille niille joilla on taito tuunata vaatteita, asusteita tai melkeinpä mitä tekstiilejä tahansa. Löytyy nimittäin laatikkokaupalla nappeja, solkia, lankoja, nauhoja, pitsejä, vanhoja kauniita nahkavöitä, you name it. Melkein iski itsellekin tuunauskärpänen näitä laatikkoja penkoessa.

PB210863
PB210850
Ostin lopulta tuon norsukuvioisen pussukan, johon mahtuu sopivasti kaikki laukun pohjalla pyörivät huulirasvat ja muut pikkutavarat. Mukaan lähti myös tuo mustavalkoinen mekonhuitula. Hintaa näillä ostoksilla taisi olla yhteensä 3e. Pitempäänkin olisin voinut penkoa, sillä myös sisustus- ja astiatarjonta näytti aika lupaavalta. Kaikenkaikkiaan ehdottomasti käymisen arvoinen paikka joka näyttää petranneen tuotteiden esillepanossa ihan huimasti!

Kirpparihaukka kiittää ja kuittaa :) 5 kommenttia:

 1. Kävin itse eilen tonkimassa täällä kirppareita ja kyllähän sitä mukaan tarttui vaikka mitä. Olisi löytynyt paljon muutakin, mutta jotkut tuotteet olivat aivan liian kalliita kirpparilla myytäväksi, kun parilla eurolla saa jo uuden vastaavan :D Itse tykkään eniten SPR:n kirppareista, ne ovat siistejä ja juurikin tuo vaatteiden lajittelu on tosi iso plussa! Ai että, tekisi mieli mennä taas koluamaan kirppareita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Muakin tympii kirppareilla tuo vaatteiden ihan älytön hinnoittelu, johon törmää harmittavan usein. SPR:llä oli tosiaan sekä vaatteiden kunto että hinnat kohdallaan. Täytynee vierailla useammin.

   Poista
 2. Enpäs olekaan vuoteen käynyt Kontissa, kun on sen verran kauempana, mutta onko siis nyt ihan viime aikoina muuttunut ? Joskus aikaisemmin haettiin edullisia kirjoja sieltä, sittemmin lahjoitettiin muuttokuormassa pari SÄKILLISTÄ kirjoja ja muuta mukavaa muutama säkki lisää. Eli todellinen tyhjennys. Josko sieltä löytyisi jo muutakin kuin "omaa". Hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on varmaan vuosi edellisestä käynnistä. Paljon oli paikka siistiytynyt sen jälkeen. Ja tosiaan se kirjapuolikin jäi vielä koluamatta!

   Poista
 3. No voihan kontti sentään. Ihania juttuja. Pitäisi taas alkaa käymään kirpparilla enemmän.

  VastaaPoista