sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Timpat hakusessa


Alkaa tuntua siltä että tulen vuosi vuodelta mukavuudenhaluisemmaksi kenkien suhteen. Karmivaa. Milloinkahan viimeksi olen edes sovittanut jalkaani ihan rehellisiä piikkareita? Minä joka muinoin hölkkäilin sujuvasti stiletot jalassa enkä kertaakaan onnistunut edes murtamaan nilkkaani. Läheltä piti tilanteita tosin lienee ollut aika monta.  Jos hiihtelen viisikymppisenä pelkästään eccon tennarit tai (se pahin skenaario) vaaleanpunaiset reinot jalassa niin lupaattehan tulla potkimaan mua persuksille? 

Juuri nyt sekä mieli että palelevat varpaani halajavat kuitenkin jotain lämmintä ja nimenomaan mukavaa. Täristyäni pari ensimmäistä pakkasaamua tennareissa, raahasin viime viikolla talvikengät suosiolla esille varastosta. Uggit ja Helly Hansenit ovat kuitenkin vielä liian tuhtia kamaa, enkä omista (uskokaa tai älkää) yhtään paria lämminvuorisia syysnilkkureita, joilla voisi lompsia tämän välikauden ennen kunnon pakkasia. Kaikki villasukkanikin ovat tehneet ihmeellisen katoamistempun. (Johtunee keväällä raivokkaasti suoritetusta varaston järkkäilystä.)


*commercial links

Omistin joskus vuosia sitten Timberlandin nilkkurit (with friends "Timpat"), jotka kulutin niin uskollisesti loppuun että viimein molempien pohjat olivat haljenneet. Nyt näitä kenkiä vilahtelee katukuvassa enemmän kuin vuosiin. Olisikohan aika hankkia Timppa kakkoset? Lämpimät, mukavat ja kulutusta kestävät. Siinäpä ne kolme tärkeintä kriteeriä meikäläisen nykyisissä kenkähankinnoissa...


Muita Timppa-faneja linjoilla?  Translation: Comfy and warm pair of Timberland boots, to buy or not to buy?

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttävät. Minun seuraava ostos on housupuolelta. Tarve on kova. Kengät saavat nyt jäädä kauppaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös :) Ja jep, joskus pitää priorisoida.

   Poista
 2. Onpa kyllä ihanan näköinen kokonaisuus! Ei nuo kengät huonolta ainakaan näytä :) Minä just sovitin kirpparilla nahkasia syysnilkkureita vuorella mutta tottakai ne oli liian pienet, kyllä harmitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan äh, tiedän niin hyvin tuon tunteen kun löytää edulliset kengät just eikä melkeen paitsi että koko on väärä, aaargh! :D Nyt syyslomaviikolla taitaa moni tyhjennellä kaappeja, sillä kirppiksillä tuntui olevan tänään tosi paljon hyvää tavaraa!

   Kiitos Jensku ja mukavaa uutta viikkoa sinne!

   Poista
 3. Ihan sama homma! Eli et ole ainoa. :D Ei jaksa nilkkureita nykyään laittaa edes kauppaan, vaan Addut jalkaan ja menoks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, vertaistuki on aina paikallaan <3 :D Mutta eccoihin ei sorruta!!!!

   Poista