lauantai 17. lokakuuta 2015

OOTD | Punahilkka lammella


Valkeisenlampi on ehdottomasti yksi Kuopion kauneimmista paikoista melkeinpä vuodenajasta riippumatta. Upeimmillaan se on kuitenkin juuri nyt ruska-aikaan, kun koko lammen ympäristö on täynnä kauniita värejä. Alueella on myös panostettu valaistukseen, joten iltaisinkin lammen ympäri kiertävä reitti on hyvin tunnelmallinen. Olemme näköjään käyneet kuvaamassa samoissa maisemissa viime syksynäkin :) Noh, tulkoon tästä vaikka jonkinlainen perinne täällä bloginkin puolella.

valkeinen8
valkeinen2Takki: Only | Hame: HM | Kengät: Kirppislöytö | Hansikkaat: Nahka-Albert 

Rakastan tuota punaista takkiani! Tämäkin on kätevä 2 in 1 -malli, eli takissa on irrotettava toppaus. Tällainen monikäyttöisyys on minusta tosi jees, kun sama takki käy melkeinpä ympäri vuoden. Tässä mallissa oli myös isot taskut ja reilun kokoinen huppu; kaksi asiaa jotka takissa täytyy ehdottomasti olla mikäli minulta kysytään.

valkeinen4
valkeinen3
Kuvista taisi tulla aikamoista mössöä. Pitäisi opetella käyttämään salamaa myös ulkona kuvatessa. Olkoon se vaikka tulevan talven projekti :) Ehkä saatte kuitenkin hieman kiinni fiiliksestä, mikä lammella tuona iltana oli. Tähtitaivas sekä täysin tyyni ja lämmin syysilta tarjosi upeat puitteet ulkoilla ja kuvata. Kokeilin ottaa kuvia hieman pidemmällä valotusajalla (täysin uusi juttu minulle sekin). Onneksi on tuo kärsivällinen kuvaaja ja opettaja aina mukana. Oppilas kun on tällainen helposti innostuva "kaikki mulle heti"-tyyppi.

valkeinen7
valkeinen6

Mites siellä on viikonloppu sujunut? Kävittekö messuilla? Minä kävin ja nyt on kosmetiikkaa varmaan (kymmeneksi) vuodeksi eteenpäin. Ennakointi kunniaan ja silleen. Paljon löytyi minulle täysin uutta kosmetiikkaa josta varmasti täällä teillekin raportoin. Eniten iloitsin suuresta määrästä suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita! Esim. koruharakalle nuo messut ovat kyllä melkoinen paratiisi. 


Mukavaa viikonlopun jatkoa teille! Palaillaan ensi viikolla messutulijaisten merkeissä :) 

6 kommenttia:

 1. Hyvinhän nuo pimeät kuvat on onnistuneet :) Miten ajattelit sitä salamaa pimeässä? Irtosalamahan heijastaa valon sieltä mihin sitä sojottaa ja normisalama taas toimii ehkä auringossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Otan usein kuvia parvekkeella, jossa on paljon valkoista seinäpintaa mistä heijastaa. Siellä haluaisin oppia salamaa paremmin käyttämään nyt kun luonnonvalon määrä alkaa taas hiipua.

   Poista
 2. Tosi kaunis tuo ensimmäinen kuva sinusta! :) Ihania kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. Haluan tonne, nyt ja heti. Tuo paikka näyttää todella ihanalta :) Ja hei, nää kuvat on super kivoja, erilaisia mitä päivällä otetut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun vaan Kuopioon visiteeraamaan, tuolla kannattaa kyllä ehdottomasti käydä kameran kanssa jos täällä suunnalla liikkuu.

   Kiitos Clivia, mukavaa vaihtelua oli näitä kuvatakin.

   Poista