torstai 8. lokakuuta 2015

OOTD | Illan viimeisiä säteitä

Veikkaisin että siellä ollaan jo ihan täynnä tätä meikäläisen syksyhehkutusta, mutta antaas mennä vielä kerran! (Ja koska sain Maarialta hauskan haasteen niin luultavasti vielä toisenkin kerran..) Eilen kuvattiin Puijolla juuri ennen auringonlaskua. Matalalta paistanut aurinko loi mäen päälle aivan upean tunnelman. Olisin halunnut kuvata vielä miljoona kukkaa ja heinää, mutta tuo hetki on niin lyhyt että aika loppui totaalisesti kesken. Täytynee palata tuonne vielä myöhemmin syksyllä. 

puijo4

puijo6

puijo3
tamaris
puijo1
puijo5Kengät: Tamaris | Hame: H&M | Huppari: Vila | Paita: Ginatricot

Kävin muuten tänään tutustumassa uudella kuntosalilla. Latinos-tuntien myötä tuli ikävä ryhmäliikuntaa ja sitä tunnetta, kun porukan mukana ja ohjaajan tsemppauksen avulla saa itsestään irti paljon enemmän. Mä kun luulin olevani enemmänkin sellainen yksin liikkuja, mutta ilmeisesti en olekaan? Tässä on nyt kokeiltu molempaa ääripäätä, eli suurta salia jossa ihmisiä vilisee niin että treeniaika tuplautuu laitteisiin jonotellessa, ja toisaalta kellaribunkkeria jossa todellakin saa ähistä ylhäisessä yksinäisyydessään. Kumpikaan ei nappaa, joten kokeillaan nyt tällaista välimuotoa. (Tai sitten oon vaan patalaiska jolle mikään ei kelpaa...) Uusi sali on pieni ja älyttömän viihtyisä, tunsin oloni heti kotoisaksi. Ryhmäliikuntaakin on mukavasti tarjolla.  Maanantaina pitäisi jo aloittaa, ääks! Saa nähdä kuinka kipeä akka täällä alkuviikosta sitten on. Viikonlopuksi suuntaan Pohjanmaalle mummon ja äidin tuplasynttäreitä juhlistamaan. Mutta mitenkäs, nyt kun seuraavalla viikolla on luvassa armotonta rääkkiä niin eikös tässä voi vetää napansa täyteen herkkuja hyvällä omallatunnolla? :D Herkkusuut me tekosyiden maailmanmestarit. 


Mukavaa viikonloppua tyypit! Palaillaan maanantaina viimeistään!4 kommenttia:

 1. Oih mä halusin kesällä Puijolle kuvailemaan auringonlaskua, mutten ehtinyt. Näyttääpä tuo syksylläkin paikalta jonne voisi suunnatta kuvausreissulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, kesällä ei ehditty mutta nyt oli oikeastaan vielä kauniimpaa :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma taas näissä kuvissa! Ja syksyhehkutusta ei voi koskaan olla liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja samaa mieltä, tää kaunein ruska kestää kuitenkin niin pienen hetken että pitää ottaa irti kaikki mahdollinen :)

   Poista