keskiviikko 30. syyskuuta 2015

OOTD | When september ends

Hei hei ihana aurinkoinen syyskuu. Kuukausista minulle se kaikkein rakkain. Se aika vuodesta jolloin tunnen oloni virkeäksi, luovaksi ja kaikinpuolin hyvinvoivaksi. Säät ovat juuri sopivat, ilma on raikasta ja luonnossa upeat värit. Viime päivät olen häärinyt ulkona kameran kanssa enkä malttaisi lopettaa, kun jokapuolella on juuri nyt niin kaunista. Tai siis, hieman korjaten, olemme häärineet. Alkaa vaikuttaa siltä että meillä asuu nykyään kaksi valokuvaukseen hurahtanutta tyyppiä ;D Kiitokset muuten tuhannesti teille kaikille ihanasta palautteesta jota olette jaksaneet kuvista antaa. Terkut on välitetty myös tuolle toiselle kuvaajalle, jolle kiitos mm. monista asukuvista kuuluukin :)

september10
september5
september4
september1
september3
september2
september9
september6
september7
september8
Päättyyköön syyskuu näihin ruskan sävyisiin kuviin. Mutta mitäs kivaa lokakuussa? No ainakin kotona hengailua, kynttilöitä, leffoja, punaviiniä, syyslomailua, ja varmaankin tätä blogin kirjoittelua samalla hyvällä draivilla kuin nyt alkusyksystäkin.

Kiitos sinulle kun olet mukana!

-Salla- 


10 kommenttia:

 1. No jopas on ihania ja syksyisiä kuvia! ♥ Lokakuussa täälläkin aiotaan hengailla ja viettää rentoja iltoja kynttilöiden ja leffojen parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Viivi! Eiköhän sitä pimenevästä lokakuusta noilla suunnitelmilla selvitä :)

   Poista
 2. Aivan ihastuttavia ja jotenkin rauhallisia kuvia. Syksy se vaan on niin mahtava, siitä voisi hehkuttaa koko ajan 8) Tuo viimeinen kuva on todella kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä jo mietinkin että lukijoilla alkaa varmaan kohta tulla korvista ulos tämä meikäläisen syksyhehkutus. Mutta valokuvauksenkin kannalta syksy on ehdottomasti vuoden parasta aikaa.

   Kiitos kovasti Kata, mukava kuulla!

   Poista
 3. Voi että mä tykään teidän kuvista <3 Lokakuun tavoitteena on kaivaa värityskirja esiin nyt kun muuttolaatikot on purettu ja ihan vaan nollailla päätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, kiitos Jensku!

   Hienoa että olet saanut muuttohommat päätökseen :) Nautihan uudesta kodista ja rentoilusta! Värittäminen toimii kyllä tuohon tarkoitukseen ihan hemmetin hyvin.

   Poista
 4. Sinut on haastettu http://www.lily.fi/blogit/life-time-story/liebster-award-11-kysymysta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, käyn kurkkaamassa :) Kiitos haasteesta Minna!

   Poista
 5. Ihana syksyfiilis kyllä välittyy näistä kuvista!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, sellainen oli kyllä fiilis näitä kuvatessakin :)

   Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua sinullekin!

   Poista