tiistai 29. syyskuuta 2015

Voi Esprit minkä teit


Pian en enää uskalla avata Espritin uutiskirjettä, sillä joka kerta joudun pahojen houkutusten äärelle. Espritillä on onnistuttu viime aikoina luomaan niin upeita vaatekappaleita että näille on tosi vaikea sanoa ei. Ihan kuin koko mallisto olisi jotenkin muuttunut trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi viime vuosina. Ehkä myös jotenkin nuorekkaammaksi. Tai sitten mä oon vaan tullut vanhaksi ja kuvittelen omiani...

*commercial links

Tänä syksynä erityisesti neule- ja mekkovalikoima on aivan ihana! Vai mitä sanotte näistä? Ylärivin kaksi mekkoa löytyvät minunkin kaapistani ja kummassakin on tosi mukava ja hyvin laskeutuva leikkaus. Kunhan vain saisin joskus kuviin asti.

Oletteko muut huomanneet Espritin valikoimassa viime aikoina pientä freesausta?


6 kommenttia:

 1. Hyvälle näyttää kyllä! :) Minä yritin käydä shoppailemassa uusia syysvaatteita mutta lopputuloksena tulin kotiin kahden hameen kanssa, hupsista :D Nyt täytyy siis kaivaa niiden kaveriksi lämmintä että pääsevät käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hops, no sattuuhan sitä ;D Onneksi on nuo fleecesukkikset keksitty niin saa mekot ja hameet paljon lisää käyttöaikaa :)

   Poista
 2. Voi miten ihania! Pitääkin seuraavalla shoppailureissulla katsastaa myös Espritin tarjonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ookin! Aiemmin on jäänyt jotenkin noteeraamatta koko merkki, mutta tänä vuonna mallisto on kyllä tosissaan erottunut edukseen.

   Poista
 3. Espritillä on aivan ihania vaatteita, sieltä on löytynyt jo vuosien ajan omaan tyyliin sopivia vaatteita kun vaan jaksaa etsiä. :) Paikallisessa liikkeessä tietävät hyvin et millaisista vaatteista pidän ja silloin vasta helposti löytyykin vaatteita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää (ja kukkarolle kohtalokasta) palvelua tuollainen! :D

   Poista