lauantai 12. syyskuuta 2015

Syyskuun toiveasu ja alennusvinkki


Alunperin mun oli tarkoitus rakennella täysin erilainen syyskuun asukokonaisuus ponchoineen ja saappaineen, mutta tänään on ainakin täällä Kuopiossa melkein helteistä! Lämmintä säätä lupaillaan vielä alkuviikoksikin, joten odottakoot pakkasaamujen vetimet vielä tovin. Mitäs mä sanoin kun pakkailin niitä kesävaatteita varastoon, aaargh. Olin näköjään tosi tehokas ja jätin kaappiin pelkkiä neuleita, villahuiveja ja paksuja sukkahousuja. Fiilistellään kuitenkin kevyempää vaatetusta vielä näin kollaasin muodossa. Sitäpaitsi musta ja punainen, nehän toimii aina :) Kokosin Elloksen valikoimasta asun jossa uskoisin tuntevani oloni mukavaksi monessa eri tilanteessa. Kun säät viilenevät, tähän olisi helppo heittää vielä esim. bikertakki punaisen neuleen päälle. 


Nuo Vagabondin Gracet, voihan rakkaus! Alkavat olla melkeinpä klassikkokamaa josta olen kuullut tosi paljon kehuja, kuten vagabondin kengistä yleensäkin. Jos sinäkin satut himoitsemaan juuri tätä paria, niin nyt kannattaa hyödyntää *Elloksella voimassa tarjous, jolla saa -40% tilauksen kalleimmasta tuotteesta.


Mitäs tykkäsitte, iskeekö mustan ja punaisen liitto? Entä onko muita Vagabond-faneja?


*commercial links2 kommenttia:

  1. No oot kyllä ihanan asun koonnu, näyttää just siltä että tuollaista haluais kokeilemaan! ♥ Mutta ei ******** nyt mitään alelinkkejä saa jaella kun muuttoon on alle viikko ja rahaa menee vaikka mihin ;) nuo kengät... pakko purra hammasta ja antaa olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorryyy! :D Olipas mulla nyt huono ajoitus! Mutta etpä ole ainut joka puree hammasta noiden kenkien suhteen...

      Poista