sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Riitasointuja raiteilla


Lauantaipäivän vermeissäni ei sopinut yhteen oikeastaan mikään. Ehkäpä juuri siksi viihdyinkin niissä. Kontrastinen värimaailma on useimmiten enemmän minun mieleeni kuin tasapaksu sävyjen harmonia, vaikkakin jotkut osaavat tehdä senkin niin tyylikkäästi ettei voi kuin ihastella. Minä ja riemunkirjavat riitasoinnut taidamme kuitenkin kuulua enemmän yhteen. 

september_2015_ontheroud

september_2015_shoecandy


Punaiset tolppakorot ovat yksi tämän vuoden huippuhyvistä kirppislöydöistä. Viime aikoina on kyllä ollut tuuria matkassa niin paljon että kirppisonneni on varmaan kulutettu nyt moneksi vuodeksi eteenpäin. Toivon muuten vakaasti ettei tämä tolppakorkojen kultakausi olisi ohi vielä pitkään aikaan. Vaikka näilläkin koroilla on mittaa niin tukevan tolpan nokassa on aika helppoa keikkua. Vaikka nyt sitten junaraiteella tasapainoillen. 

september_2015_oldwood
septemper_2015_redshoes
september_outfit_2015
septemper_2015_portrait
september_2015_autumncolors

september_2015_outfit
Viikonloppuna uudistin vähän blogin ulkoasua. Valmista ei ole vielä, mutta ajattelin tehdä tätä pikkuhiljaa koska a) meikäläisen keskittymiskyky riittää huonosti sellaisiin "rutaistaan kerralla kuntoon koko paketti" projekteihin ja b) en vieläkään ihan tarkkaan tiedä millaisen lopputuloksen haluan. Jospa bannerissa näkyisi kuitenkin muutama oleellinen juttu eli kirjoittajan naamataulu, rakkaus kauniita kenkiä kohtaan ja ripaus omaa tyyliäkin, jota ei kuitenkaan oteta turhan vakavasti...

Kiitos kuvista kuuluu miehelleni, joka hänkin on kehittynyt kuvaamisessa ihan hurjasti! Ohjeita ei paljon tarvitse huudella ja asetuksetkin alkavat olla tuttua kauraa. Kuvakulmien löytämisessä ja sommittelussa mies on minua paljon etevämpi. Pieni edistysaskel kenties minultakin, kun uskalsin katsoa edes vähän kameran suuntaan, vaikka aurinko silmiä häikäisikin.  Tämän päivän vietimme muuten myös valokuvaushommissa Tiilikkajärven kansallispuistossa patikoiden. Oli valtavan kaunista ja aurinkoista, mutta siis ne hemmetin hirvikärpäset!! Voi jösses, nyt minäkin tiedän miltä tuntuu kun sellainen mennä möngertää hiusten seassa. Saatoin jossain vaiheessa kiljua niin että koko suo raikui. Muutamasta kärpäsepisodista huolimatta kuvamatskua on paljon enkä malta odottaa että pääsen sitä purkamaan.

Kiinnostaako ruskareissun kuvasaldo? Ja entäs uusi erilainen banneri, jees vai nou?

Leppoisaa sunnuntai-iltaa teille ja mukavaa uutta viikkoa!

-Salla-  


Translation: Loved this outfit from yesterday. Nothing really matches together but I still felt very comfortable. There's something nice in that contrast between deep red, blue and beige. 


13 kommenttia:

 1. No jo olet kenkälöydön tehnyt! ♥ Ja hei äkkiä Tiilikkaa kehiin, se paikka ♥ Oon käynyt siellä neljänä kesänä tekemässä päivävaelluksen ja sinne liittyy huippuja muistoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinullekin tuttu paikka :) Mekin laskeskeltiin, että ollaan käyty tuolla jo viitenä vuonna peräkkäin, eli alkaa olla perinne meilläkin. Joka kerta vaan yhtä kaunista!

   Poista
 2. Minä tykkään ihan hurjasti sekä asusta että näistä kuvista! Iso yläpeukku :)
  Uusi banneri näyttää myös hurjan hyvältä!
  Ehdottomasti ruskareissun kuvia myös näytille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, kiitoksia kovasti :)

   Eilen ehdin vähän kurkata sunnuntaisia kuvia ja heti isku hinku lähteä pian uudelleen patikoimaan. Syksyinen luonto on vaan niin upea!

   Poista
 3. Ihania kuvia Salla! Mä oon nykyään kiinnittänyt paljon huomiota kuvauspaikkoihin, oon pitkään halunnut kuvailla junaraiteilla ja nämä kuvat eivät helpottaneet siihen lainkaan;) banneri on ihan mahtava kuten jo sulle sanoin aiemmin:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Sama juttu, olisi ihana päästä enemmän kuvaamaan erilaisiin miljöihin. Kuopiostakin löytyy kauniita kuvauspaikkoja vaikka kuinka paljon. Tuolla leipäniemessä sai kyllä räpsiä ihan rauhassa. Ei ollut ohikulkijoitakaan ihmettelemässä :)

   Poista
 4. Haha, juuri tänään luin artikkelin, jossa varoiteltiin tällaisten raiteilla kuvattujen kuvien ottamiseen liittyvistä vaaroista! Kuulemma useita onnettomuuksia (maailmanlaajuisesti) per vuosi) :) Joka tapauksessa, kannatti uhmata vaaraa, kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sepäs sattui :D Nyt täytyy kuitenkin tunnustaa ettei kuviin liity minkäänlaista vaaran aspektia, vaikka se näistä ehkä jännittävämmät tekisikin. Kyseinen pätkä junarataa on nimittäin ollut poissa käytöstä jo pitkään.

   Kiitoksia Pasi!

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia, näytät upealta! <3 Kaunis asu, hyvältä näyttää ja mielellään katsoisi siun asuja useamminkin täällä siun blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihanasta kommentista Milla :) <3 Harvoin tulee tilaisuus saada muutakin taustaa kuville kuin meidän parvekkeen kauniin harmaa seinäväri :D Kovasti kiittelin taitavaa kuvaajaa otoksista, jospa hän innostuisi avuksi toistekin :)

   Poista
 6. Hei tosi kiva asu ja nämä kuvat ♥ varsinkin tuo ensimmäinen, ihana! Kiva ois kyllä koluta kaikkia kivoja kuvauspaikkoja läpi :)

  VastaaPoista