maanantai 21. syyskuuta 2015

Eräs todellinen päivänasu ja maanantain fiiliksiä

Asukuvia sisältävät postaukset ovat selkeästi Happy Heels blogin luetuimpia juttuja. Niitä toivotaan kaikkein eniten, ja niihin satelee myös eniten kommentteja. Tilaisuutta näitten päivittäisten "asujen" (naurattaa koko sanakin, kun yleensä en arkiaamuina kauhean pitkään mieti mitä kampetta vetäisen päälleni, tai ainakaan katso sopivatko ne yhteen) kuvaamiseen muualla kuin tuolla meidän estetiikkaa huokuvalla parvekkeella tarjoutuu kuitenkin äärimmäisen harvoin. Mutta toisaalta.

Miksenpä silti kuvaisi. Itse ainakin luen ja katselen mielelläni juuri niitä aitoja, jokapäiväisiä ja persoonallisia tyylejä, toisinsanoen ihmisiä jotka kuvaavat vaatteita joissa oikeasti viettävät päivänsä. Joten, tässä yksi ihkaoikea kokonaisuus jossa tänään viihdyin töissä, töiden jälkeen kaupungilla ja vielä miehen kanssa pikaisella illallisella. 

outfit2

Takki ja housut: H&M / Huivi: Sokos / Kengät: Bunker / Laukku: vanha sotaratsu / Meikit: oliko niitä vielä aamulla? / Hiukset: nähneet kampaajan viimeksi kesäkuussa

paisley
outfit
Tänään kävelin aamulla töihin sillä fiiliksellä että eipä harmita maanantaipäivän olemassaolo lainkaan. Ällöpositiivista ehkä juu, mutta oikeasti olen iloinen tällä hetkellä niin monesta asiasta, että pienet vastoinkäymiset eivät tunnu juuri hetkauttavan. Tuleville viikonlopuillekin on tiedossa monenmoista mukavaa ohjelmaa, jota innolla odotan. Huomaan muuten kulkevani näillä samoilla fiiliksillä usein juuri tähän aikaan vuodesta. Mikähän taika tässä syksyssä oikein on? Ehkä se on tuo happirikas syysilma joka vaan sekoittaa pään ;)

Mukavaa uutta viikkoa teille kaikille!

-Salla- 

18 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat, hyvä kun julkaisit :)

  VastaaPoista
 2. "Oikeat" päivän asut ovat niitä parhaita. Inspiroit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ehkä pitäisi itsekin raportoida näistä arkisemmista jutuista useammin :)

   Kiitos Jenna, ihan mahtavaa kuulla :)

   Poista
 3. Mä tykkään myös eniten näistä "oikeista " päivän asuista :) Ja tuo laukku on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä niistä vain eniten inspiraatiota löytää :) Tuo laukku on ikivanha ja ikävä kyllä sen alkaa huomata, mutta tykkään tuosta niin etten raaski luopua.

   Poista
 4. Ihana asu. Noi housut on rock, tykkään kovasti. Lisäksi oon koko syksyn koittanut etsiä tuollaista pitkää parkatakkia, joten tiedänpä mistä ehkä etsiskellä ainakin saman tyylistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo takki oli sellainen 2 in 1 tyyppinen ratkaisu, eli siinä on irrotettava toppavuori ja karvakaulus jotka nyt vielä otin pois. Mutta siis menee vielä talvellakin :) Kiva jos sait vinkkiä!

   Poista
 5. Ihana syksyinen asu! Ja noi kengät on kyllä niin huikeet, nyt täytyy itsellekin löytää vastaavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on kyllä nimenomaan huikeet. Olen noiden kävelymukavuutta hehkuttanut jo yhdelle jos toisellekin, eli voin tosiaan suositella :)

   Kiitos Caelia!

   Poista
 6. Haha, en muista enää mitä kommentoin sanatarkkaan, mutta pointti oli että hyvältä näyttää! :D mikä sun objektiivi muuten on näissä kuvissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloinkahan mä opin että tuolla luurilla ei kannata edes yrittää julkaista kommentteja. Poista ja julkaise vaihtoehdot on niin lähekkäin että nakkisormi tökkää pakostakin välillä väärään maaliin :D

   Objektiivi on näissä 45mm 1.8. Sillä olenkin ottanut lähes kaikki asu- ja muotokuvat.

   Kiitos Maaria! :)

   Poista
 7. Upea asu <3 tykkään tästä väri maailmasta paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marika! Kyllä nää luonnonsävyt vaan vetoaa vuodesta toiseen :)

   Poista
 8. Kivalle näyttää, näitä vaan lisää! :) Ihana huivi ja housut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Täytynee räpsiä näitä useammin, vaikka nyt en mihinkään loisteliaisiin kuvauspaikkoihin pääsisikään. Kiitti Jensku!

   Poista
 9. Onpa kivat kengät erityisesti tässä asussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Aluksi tuntui kokonaisuus liian harmaalta mutta lopulta viihdyinkin tässä tosi hyvin.

   Poista