sunnuntai 23. elokuuta 2015

Vieras ja ihana


Nina Ricci L'Extase. Tätä tuoksua kohtaan on vieläkin vähän ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta se on mielenkiintoinen, erilainen ja kiehtova, toisaalta taas...

"Eihän tää oo kyllä yhtään sua"

Sanoi läheinen ystäväni jonka kanssa jaan mielenkiinnon hajuvesiä kohtaan. Hän tietää että pidän raikkaista, hieman sitruksisista tuoksuista. L'Extase on siis tuoksuhyllyssäni melkoinen mustalammas. Jostain syystä päädyin kuitenkin aina ohikulkumatkallani sokoksen tuoksuosastolle nuuhkimaan tätä. Harrastin tuota "tuoksuvieraissa" käyntiä aikani kunnes pullo viimein päätyi ostoskoriin. 

ninaricci_parfum_lextase

Kevyempiin tuoksuihin tottuneelle tämä oli aluksi hyvin vahva ja hieman liian moniulotteinen. Tuoksu yhdistelee kukkaisia, myskisiä ja itämaisia valkoisten kukkien, ruusujen, rosépippurin, sekä lämpimien ja aistillisten Siamin bentsoiinin, Virginian setrin ja ambran vivahteita. Ei siis ollenkaan sellainen raikas ja selkeä parfyymi, joka tuntuisi tutulta ja turvalliselta heti ensi nuuhkaisulla. Aluksi en osannut lainkaan kuvata mistä tässä oikein pidin, mutta nyt muutaman käyttökerran jälkeen koen että tämä on: 

Lämmin
Monivivahteinen
Aistillinen
Vahva mutta samalla pehmeä
Äärettömän naisellinen

ninaricci_parfum
ninaricci_2015

Varsin sopiva siis näihin loppukesän lämpimiin ja hämäriin iltoihin. Niihin hetkiin kun haluaa sytyttää muutaman kynttilän, ottaa kenties lasin viiniä, lakata kyntensä jollain herkullisella värillä ja laittaa soimaan vaikkapa tämän biisin:Ihanaa sunnuntaita teille!

-Salla-4 kommenttia:

 1. Henkilökohtainen mielipiteeni on että kyllä tämä tuoksu on sinua kuvastava.. sitä Sallaa ei ihan kaikki tunnekkaan ;) Syvällistä ja lämpimää hehkua sinussa juuri on. Kiitos mini tuoksusta! Itsekkin vähän aluksi oudoksuin tätä tuoksua, nyt on vienyt sydämeni.. niin ja mieheni taitaa tykätä myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ihanasta kommentista! :) Täälläkin tykkäsi tuoksusta tuo kodin kaksilahkeinen asukas. Mitähän taikaa tässä pullossa oikein on? ;)

   Poista
 2. Ihana postaus, hauska tuo "tuoksuvieraissa" kuvaus. :) Joskus löytyy tuoksuja, jotka eivät ole yhtään minua, mutta silti ovat niin koukuttavalla tavalla hyväntuoksuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi näköjään olla niin ennakkoluuloinen näiden tuoksujen suhteen, muutoin voi mennä tällaiset helmet ihan ohi nenän :)

   Kiitos Milla! :)

   Poista