lauantai 15. elokuuta 2015

Onnea voittajalle! (Ja kysymys lukijoille)

Jee! Arvonnan voittajan julkistaminen on joka kerta yhtä kivaa puuhaa :) Tällä kertaa onni suosi Colour Outside the Lines -blogin Susannaa! Sydämelliset onnittelut! 

Tällainen paketti luonnonkosmetiikan herkkuja odottaa sinua :)


Arvonnan myötä joukkoon liittyneet uudet lukijat toivotan lämpimästi tervetulleeksi :) Jokainen teistä on minulle ilon aihe, ja toivon sydämestäni että viihdytte mukana jatkossakin. Happy Heels blogi kokee pientä muutosta tässä syksyn mittaan sekä ulkoasun että sisällön suhteen. Näistä kosmetiikkahöpinöistä ja muista naiseuteen liittyvistä hömpötyksistä en toki tule luopumaan, mutta pikkuhiljaa on herännyt jonkinlainen halu jakaa ajatuksia ja elämää vähän syvemminkin. Miltä sellainen kuulostaisi? Toiveita ja palautetta saa aina esittää! Kuulisin niitä mielelläni erityisesti juuri nyt, kun olen hieman uudistamassa blogia. 

Ihanaa viikonloppua teille jokaiselle! 

-Salla- 

6 kommenttia:

 1. Voih, mun piti osallistua tähän arvontaan mutta unohdin :D no, ensi kerralla sitten! Ja miettimäsi uudistukset kuulostaa tosi hyvältä, go for it! <3 p.s, milloin haluat kirjasi takaisin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi! :D Näitä kuitenkin tulee varmasti ainakin yksi ennen joulua, silloin sitten mukaan! :) Kirjalla ei ole kiire, mutta voishan sitä tehdä tikusta asiaa ja vaikka kahvitella joku kerta jossain? :) Kuopioon on tullut niin monta ihanaa kahvilaa mitkä pitäisi kyllä käydä testaamassa.. Otettasko semmonen kolme kohdetta kerralla taktiikka vaikka :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jes, laitetaan siis mietintämyssy syvemmälle päähän :)

   Poista
 3. On kiva lukea ajatuksia myös pintaa syvemmältä joten kirjoita ihmeessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta Jenna! Täytyypä nyt tunnustaa että intouduin koko ajatuksesta luettuani sen yhden kirjoittamasi tekstin, josta niin vahvasti löysin myös itseni. Fiiliksiä on nyt purettu luonnoksiin, ja sekin jo selkeytti ajatuksia ihmeen paljon :)

   Poista