perjantai 28. elokuuta 2015

Minna Parikka A/W2015 booties

Bootielicious! Luki Parikan tuoreimmassa uutiskirjeessä, ja sitä nämä todellakin ovat. Nilkkurifani kuolaa jälleen. Kuolaatteko te?

Täällä on muuten taas kerran menossa rättisirkus, eli toiselta nimeltään kirppiskamojen lajittelu. Tulin siihen tulokseen että mulla ei sittenkään ole liikaa mustia nilkkureita. Ja huomatkaa että avasin Parikan uutiskirjeen vasta tuon toteamuksen jälkeen. Piikkareita mulla puolestaan on todellakin liikaa, koska minusta on näköjään tullut ihan liian mukavuudenhaluinen kävelläkseni monilla vanhoilla varpaiden tappajillani. Eli piikkareita pian luvassa kaikille kirpparihaukoille.
Nuo punaiset Parikat olisivat kyllä aika päheet. Ripaus glam rockia pimenevään syksyyn ei liene pahitteeksi? Ja tolppakorko! Mä oon vaan niin mieltynyt tuohon malliin.

Koska kirppiskamojen lajittelu on joka kerta samanlainen spektaakkeli, on mun nyt sukellettava takaisin vaatekaapin uumeniin. Mutta palaillaan taas pian :)

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Nuo punaiset Parikat sopisivat kyllä loistavasti siulle, ihan mahtavat! :) Ja oi, piikkarit on parhaimmat miulla.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä! :) Hitsi kun ollaan eri kokoa, muuten olis varastoissa monta kenkäparia sinullekin :)

   Poista
 2. Minna Parikan kengät on kyllä tosi kivoja :)! Itse en vielä omista yhtään paria mutta toivottavasti jonain päivänä :> Nuo keskimmäiset mustat kengät on aivan ihanat..♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä leikkimielisyyttä juuri sopivasti. Ilman tuota huulipunaa nuo mustat nilkkuritkin olisivat aika tylsät ja tavalliset, mutta pienikin yksityiskohta antaa heti parikkamaisen ilmeen :) "Ähäskutti enpäs ollutkaan ihan mikä tahansa musta nilkkuri!"

   Poista