torstai 16. heinäkuuta 2015

Vinkkejä Tukholmaan?


Risteilysuunnitelmat vähän muuttuivat, ja meidän perinteinen Tallinnan pikapyörähdys vaihtuikin kahden yön Tukholman risteilyksi. Kivaa :)

P7160201

Pakkaaminen puolestaan on kaikkea muuta kuin kivaa. Ajattelin olla hurja ja yrittää pärjätä koko reissun pelkästään noilla kolmella mekolla. Alle sitten säästä riippuen joko shortsit tai farkut. Kengiksi parit matalat ja mukavat, yhdet tanssikengät siltä varalta jos laivalla iskee hillitön halu humppaamaan. 

P7160207


Nyt olisivat muuten viimehetken Tukholma vinkit enemmän kuin tervetulleita! Jos siellä on hiljattain Tukholmassa käyneitä, niin kertokaa; mihin kannattaa nykyään suunnata ostoksille tai syömään, jos aikaa on vain päivä eli noin kuusi tuntia. Olemme Tukholmassa sunnuntaina, joten täytynee tsekkailla vielä liikkeiden aukioloaikoja yms. Ostoksille en niinkään hingu, sillä arvelin että siihen on Helsingissä vielä aikaa mikäli on fiilistä kierrellä esim. alennusmyyntejä. Eniten toivoisin löytäväni jonkin hyvän lounaspaikan jossa syödä ja hengailla rauhassa ennen satamaan paluuta. 

Tämä viikko on taas nautiskeltu kesäisestä (kai se on kesä kun ei räntää sada?) kotikaupungista, ja olenkin ajastanut teille pari postausta tuonne I love Kuopio-tunnisteen alle. Palaillaan siis ensi viikolla! Mukavaa viikonloppua tyypit!


-Salla- 

4 kommenttia:

 1. Hei kivaa reissua Tukholmaan! :)

  VastaaPoista
 2. Jos haluat paljon kauppoja saman katon alla, niin menkää kauppakeskus Galleriaan. On siin sergelin torin kupeessa. Ihan siis keskustassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiinkin tuolla Galleriassa ja samalla löytyi River Islandin liike, jossa oli toiveissa pyörähtää, mutta en päässyt googlettelemaan tarkempaa sijaintia ennakkoon. Siis kiitos Maiju vinkistä!

   Poista