tiistai 7. heinäkuuta 2015

CafèNoir


Äääh, ne on liian pienet!

Näin jouduin pitkällisen sovittelun jälkeen toteamaan ja palauttamaan nämä kaunokaiset kiltisti takaisin kirppishyllyyn. Räpsäisin kuitenkin kännykällä muistoksi pari kuvaa, sillä halusin selvittää millainen valmistaja olisi näin upeasti muotoiltujen nahkakenkien takana. Huolellinen viimeistely ja pehmeä materiaali herättivät heti mielenkiintoni. Mikä on CafèNoir ja mistä näitä saa?

cafenoir1
No pitihän se arvata että asialla ovat italialaiset. 90-luvulla perustettu yritys valmistaa jalkineita Tuscanyssa, lähellä Firenzeä. Tuotteissa yhdistyvät alueen vuosisatainen nahankäsittelyperinne sekä Firenzen designkoulun antamat mahdollisuudet moderniin tuotekehitykseen ja markkinointiin. Silti CafèNoirilla ei ikävä kyllä näy olevan omaa verkkokauppaa, mutta osaa valikoimasta näyttäisi toimittavan Suomeen esim. Brandos ja Zalando. Kannattaa ehdottomasti kurkata hieman laajempi valikoima Sarenzalta, joka postittaa myös Suomeen. Pieni- ja suurijalkaiset voivat tehdä hyviä alelöytöjä tuolta juuri nyt.  Mutta missähän näitä pääsisi hipelöimään ihan livenä? Suomessa olevia myymälöitä voi etsitä täältä, mutta lieneeköhän tuo lista ihan ajantasalla... Hihkaiskaa jos tiedätte!

Tässäpä muutama alelöytö! Omistaapa nyt pari numeroa suurempi/pienempi jalka. Me keskikokoiset ehdimme harvoin näin hyvien tarjousten perään, ellemme ole haukkana paikalla.

Boots // Peep toe heels (size 40 only) // Black pumps //  


Miltä vaikuttaa? Kuvista ei toki välity se tuntuma minkä minä sain sovitellessani kenkiä. Nuo saappaat on muuten aika...hmmm, millä sanalla niitä nyt kuvailisi?

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo sovittamasi kengät! :) Miltä kirppikseltä löysit nuo? Mitä kokoa kengät olivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan :) Näitten kokomerkintä oli 37 ja citypörssin alakerrasta löytyivät.

   Poista
  2. Voi, minun kokoani! Suuntaan heti katsomaan, josko nuo ihanuudet olisivat vielä paikalla! Kiitos!

   Poista
  3. Oi hienoa, toivotaan että löytyvät vielä! Käyhän kertomassa kuinka kävi! :)

   Poista