tiistai 16. kesäkuuta 2015

Suklaahirmu ja muita tunnustuksia

Onko normaalia että ihminen vetäisee kolme tobleronea parissa päivässä? Tosin ne olivat niitä pienempiä, ei niitä puolenkilon mötiköitä sentään. (Seli seli...) Mutta kummasti vaan katosivat miehen laivatulijaiset siinä OITNB:n kolmatta tuotantokautta katsellessa. Hyvät tv-sarjat ja hyvät suklaat on tehty kerralla nautittaviksi, jos minulta kysytään :D

P6160688
P6160685Olen tainnut tehdä vähän muutakin tuhmaa viimeaikoina. Vaikka kenkäostokseni ovat vuosien mittaan paljolti järkevöityneet (ja tylsistyneet...) niin edelleen näitä "mopo karkasi käsistä" tapauksia sattuu aina joskus. Nyt olen kehitellyt pahan himotuksen nyörillisiä sandaaleja kohtaan. Niitähän piti tietysti ostaa kerralla kolmet koska alennusmyynnit.

P6160679
P6160681

P6160682P6160676

Överimäärä suklaata ja kenkiä? Tästä voinee päätellä pientä stressitason nousua ennen lomaa.  Aikaa ja jaksamista ei juurikaan ole töiden ohella riittänyt muuhun kuin sohvalla nököttämiseen ja satunnaiseen lenkkeilyyn. Blogikin on jäänyt ihan hunningolle. Mutta sellaista se elämä välillä on, ja tämän kirjoittamisen/kuvaamisen edelle menee lopulta monta muuta asiaa ja hetkeä joista en halua luopua. Jossain vaiheessa se inspiraatio kuitenkin aina palaa, siihen olen oppinut luottamaan :) 

Ensi viikolla tulossa mm. monenmoista kivaa kosmetiikkajuttua! 

Ja hei...(työ)aamukammassa enää kaksi piikkiä, jee!


Ps. Kiitos teille jotka jaksatte hengata mukana, vaikka minä olen jaksanut vähän huonosti. Kiitokseksi taas teidän ihanista kommenteista ja mukanaolosta onkin pian tulossa pientä kesäistä arvontaa :)


10 kommenttia:

 1. No ihania kenkiä, kyllä välillä pitää vähän saada villiintyä! ;) "Time you enjoy wasting is not wasted time"! Ja hei arvonta kuulostaa aika kivalta jutulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! :) Toiveita arvonnan sisällöksi ehtii muuten vielä esittää ;)

   Kiitos Jensku ja hyvää juhannusta sinulle!

   Poista
 2. Ei sitä kannata miettiä mikä on normaalia, joskus täytyy nauttia suklaasta! :) Minäkin ostin nyörisandaalit ja sain lauantaina olla sitomassa niitä sata kertaa uudestaan kiinni, valuivat. Onko sinulla pysynyt hyvin paikallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut vasta noita mustia korkkareita, ja pysyivät kyllä yllättävän hyvin. Mokkamainen pinta on sopivan nahkea joten sekin vaikuttanee asiaan.

   Poista
 3. Oletpa ihania kenkälöytöjä tehnyt taas! Voi kun saisi sinun koko kenkäomaisuuden omaksi. :D Tylsistyttää ihan ajatella omaa kenkävarastoa aina kun sinun kuvia katselee. No, jospa syksyksi sitten panostaisi ja ostaisi useammat uudet syksykengät. Ja voihan tobleronet, kyllä sitä suklaata saa välillä syödä vähän enemmänkin oli sitten normaalia tai ei! :D Sehän on sellainen luksushetki kun voi antaumuksella vetää suklaata ja katsoa hyvää sarjaa! Sinäkin olet niin hoikka, että voit ihan rauhassa syödä niitä vaikka kymmenen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä kenkävalikoimat ovatkin minusta parhaimmillaan, oi sitä nilkkureiden ja saappaiden määrää :)

   No sitähän minäkin: olen mielelläni epänormaali jos siihen kuuluu järjetön suklaan syöminen :D

   Kiitos Jasmina ihanasta kommentista :) Hyvää ja rentouttavaa juhannusta!

   Poista
 4. Minäkin täällä taas linjoilla pienen blogihiljaisuuden jälkeen :)

  Makeita kenkäostoksia olet tehnyt!

  Oikein hyvää juhannusta ja alkavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava "kuulla" ääntäsi taas täälläkin:) Kiitokset ja leppoisaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 5. Onpas huojentavaa, että joku muukin syö välillä suklaata ihan oikeasti, eikä vaan sitä yhtä palaa. (Mun mielestä ihmiset, jotka sanoo että heille riittää vaan se yksi pala ovat epäilyttäviä!:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :D Eihän siitä yhdestä palasta tule kuin kiukkuiseksi ;)

   Poista