sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Onni on ystävät (ja uudet kengät)

Avasin tänään bloggerin ja koko blogimaailman parin päivän tauon jälkeen. Näin viikonloppuna ystäviäni pidemmän kaavan mukaan, ja siinä maailman parantamisen (ja räkä poskella nauramisen) ohella unohdin hetkeksi täysin kamerani ja puhelimeni olemassaolon. En siis ottanut yhtään kuvaa, lukenut ainoatakaan blogikirjoitusta tai avannut sähköpostia kertaakaan. Olipa muuten virkistävää irtautua hetkeksi ruutujen ja kaikkien teknisten vempaimien ääreltä, ja keskittyä ihan johonkin muuhun.

Ehkäpä tiedätte tunteen, kun asioita saa ruodittua pohjamutia myöten ja maailma tuntuu ja näyttää taas tuhat kertaa paremmalta paikalta. Pohjimmiltani taidan olla niitä tyyppejä, jotka eivät ystävysty kovinkaan helpolla, vaan useimmiten huomaan jääväni odottelemaan jonkinlaista alkusysäystä toiselta osapuolelta. Läheiset ystävät ovatkin laskettavissa yhden käden sormilla, mutta jokainen heistä on sitäkin rakkaampi.

Sitäpaitsi, ihminen joka luopuu tällaisista kengistään vain sen vuoksi että näkee ystävänsä katselevan niitä kuola valuen koko illan... True friendship or what?

P6070638
P6070629 P6070634
P6070635
Mutta kiva palata, näin pienen breikin jälkeen. Mitä teille kuuluu? :)

Rentoa sunnuntaifiilistä toivotellen:


-Salla-

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Taitavat vähän jakaa mielipiteitä, mutta itse kyllä pidän näistä kovasti. (Vaikka olenkin se kaksimetrinen kirahvi nämä jalassa...)

   Poista
 2. Ihan mielettömän makeet! Mä olen vähän samanlainen, vaikka yltiösosiaalinen olenkin ja voin höpötellä kenelle tahansa vieraalle niitä näitä, todelliseen ystävystymiseen menee aikaa.

  Some(ja muu tietotekniikkatauko) on vapauttavaa. Mulla on tapana aina moottoripyörällä liikenteessä ollessa unohtaa koko nettimaailma. Paitsi kamera kyllä kulkee melkein aina mukana. Pitääpä välillä jättää sekin kotiin lepäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörän selässä kyllä varmasti unohtuu ruudun ääressä istuminen, ja kaikki muutkin arkiset asiat. Minä olen päässyt vasta kyytiläiseksi, mutta sekin oli aivan mahtava kokemus!

   Poista
 3. Oi oi, mitkä kengät! <3 Miulle kans! Kaunis on tuo toppikin, siulla on jotenkin niin tunnistettava ja ihana tyyli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ihanasta kommentista :) Juuri tänään mietin, että lieköhän minulla enää mitään tyyliä onkaan kun tässä kevään kiireisessä työputkessa ei ole oikein ehtinyt tyyliasioita ajatella tai panostaa niihin. Joten sanasi osuivat oikeaan hetkeen :)

   Poista
 4. Eikö se mene niin, että ystävyysasioissa (ja muutenkin tietty elämässä) laatu korvaa määrän?

  Kenkäsi ovat niin mahdottoman upeat, ettei yksikään superlatiivi riitä kuvaamaan niiden hienoutta. Olet onnistunut löytämään juuri täydelliset kesäkengät, jotka sopivat lähes joka asuun! :)

  VastaaPoista
 5. Näinhän se juurikin menee :)

  Kiitos Maarit! Nämä kengät taisivat olla kuuminta hottia silloin parisen vuotta sitten, mutta väliäkö tuolla. Monikäyttöiset ovat kyllä ja mukavat kävelläkin :)

  VastaaPoista