maanantai 22. kesäkuuta 2015

Midsummer vibes / Juhannus 2015

Juhannussauna, nuotiomakkaraa, uusia perunoita, valvomista pikkutunneille saakka, sukulaisia, lapsuudenystäviä ja rakkaita merenrantamaisemia. Ja hei aurinkoa! Upeasta säästä saatiin nauttia koko juhannus. Vettä alkoi tulla vasta eilisellä kotimatkalla ajellessamme takaisin Kuopioon. Pohjanmaalta lähteminen on aina vähän haikeaa. Jouduin taas etsimään nenäliinoja laukusta heti kun auton keula kurvasi pois vanhasta kotipihasta. Onneksi lomaa riittää, joten enköhän suuntaa rannikolle pian uudestaan. 

P6190712

P6190710

P6190721

P6190698

P6200744

P6200816
Juhannuspäivän iltana hiiviskelin (ihan luvan kanssa) naapurin tontilla, josta löytyy upea puutarha. Ilman hermoja raastavaa hyttysparvea olisi kukkapuskissa kuvaillut vaikka koko illan. Ensi kerralla voisi ottaa mukaan makrolinssin, jalustan ja litran hyttysmyrkkyä...

P6200819
P6200808

P6200821


P6200839


P6200730
Pikapyörähdys pohjanmaalle oli oikein sopiva irtiotto näin loman alkuun. Tämä viikko nautitaan kesäisestä Kuopiosta, ja sitten voisikin tehdä uutta reissuplääniä. Mitään tarkkoja suunnitelmia ei edelleenkään ole, eli päivä kerrallaan chillaillaan ja reissataan jos siltä tuntuu :)Mukavaa uutta viikkoa tyypit!


-Salla-


14 kommenttia:

 1. Näistä kuvista tuli ihanan rauhallinen ja hyvä fiilis! :) Hyttyset kiusasivat meitäkin juhannuksena, mutta onneksi oltiin varauduttu sillä litralla hyttysmyrkkyä ja pahimmilta pistoilta säästyttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, kiitokset Clivia! :) Kai tämä on merkki kaupunkilaistumisesta, kun uskottelee itselleen pärjäävänsä maalla pari päivää ilman hyttysmyrkkyä...

   Poista
 2. Aika samanlaisia tunnelmia sillä erotuksella että juhannusta juhlittiin järven eikä meren rannalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se veden/rannan läheisyys vaan kuuluu aina juhannusfiilikseen :)

   Poista
 3. Oij aivan mielettömän ihania juhannus ja mökki kuvia:) Näistä oikein huokui kesä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi, kiva kuulla! :) Sattui tosiaan kerrankin juhannuksena kelit kohdalleen.

   Poista
 4. Lähteminen on aina luvattoman haikeaa, mutta kuvista päätellen juhannukseksi oli varsin kaunis. Todella upeita, herkkiä ja tunnelmaltaan ihanan lämpöisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, mutta onneksi tuo paikka on vielä melko lyhyen ajomatkan päässä. Kiitos paljon Maarit, mukava kuulla että sain tunnelman välitettyä!

   Poista
 5. Ihana kuvia, ihanalta näyttää ja kuulostaa! <3 :) Tunnelmallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmallista tosiaan olikin :) Kiitos paljon Jensku!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Enni, kiva saada sinulta (joka olet niin taitava kuvaamaan) tällaista palautetta :)

   Poista
 7. Upeita kuvia, näissä on niin ihana kesäinen juhannusfiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuota juuri tavoittelinkin, hienoa kuulla että tunnelma välittyy :) Lämmittää aloittelevan kuvaajan mieltä kovasti :)

   Poista