torstai 18. kesäkuuta 2015

Kesäkosmetiikkaa ja savolainen juhannustervehdys

Lush lähetti ihanan paketin kesäisiä tuotteita sopivasti näin juhannuksen alla. Testasin jo tuota turkish delightia ja tässä juuri tuoksuttelen suihkun jälkeistä maagisen pehmeää ihoa. Taidan ottaa purnukan mukaan juhannussaunaan. Sydämen muotoinen kapistus on hohtava vartalovoide, jota ajattelin testailla sitten kun saan taas siveltyä uudet itseruskettavat pintaan. Kuorin eilen pois edelliset joten vaihteeksi ollaan taas kalmankalpeita. Näistä Lushin tuotteista tulossa tarkempia kokemuksia vielä ensi viikolla! Aika mielenkiintoinen on esimerkiksi tuo suihkussa iholle siveltävä aurinkovoide. Ensireaktio oli positiivisella tavalla taas sellainen: mitä ihmettä ne nyt ovat Lushilla keksineet?

P6180693


Täällä laskeudutaan parhaillaan juhannuksen (ja kesäloman!) viettoon. Olo on jotenkin epätodellinen. Ihanko tosissaan tässä saa vedellä lonkkaa seuraavat kuusi viikkoa! Nukuin tänään töiden jälkeen kolmen tunnin päiväunet, mitä olen tainnut viimeksi tehdä joskus penskana :D Huomenna lähdemme ajelemaan pohjanmaalle sukuloimaan pariksi päiväksi, joten blogissa seuraa hetken hiljaisuus. Juhannustunnelmia luvassa varmasti kuitenkin instan puolella.

P6180688

Loppuun vielä juhannustoivotus näin savolaisittain: 

 Kerreeppä seihtemä er heinee tyynys alle, ja jos uamulla o ihottummoo ja piä kippeenä ni allerkine oot! 

 Hyvvee juhannusta! ;) 


juhannus

8 kommenttia:

 1. Ihania Lush herkkuja! Oikein mahtavaa juhannusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Samoin sinulle! <3 Toivotaan että saadaan edes vähän nauttia auringostakin.

   Poista
 2. Haha :D Ihanan savolaistervehdys! Hauskaa juhannusta ja ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa sinulle! <3 Toivottavasti on nyt hyviä kelejä niin saat nauttia :) Nuo tuotteet vaikuttaa kivoilta, kirjoittelehan sitten kun olet niitä testannut millaisia olivat. Lushia en ole ikinä kokeillut ja muutenkin vieras merkki minulle, joten siitä on kiva kullakin kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina! <3 Toivotaan että pian lämpenee ja tulisi tuolle aurinkovoiteellekin tarvetta.

   Mukavaa sunnuntaipäivää sinne!

   Poista