torstai 4. kesäkuuta 2015

Inspiration: White lace for midsummer


Tasan kymmenen arkiaamua ja sitten olisi kevätkausi töiden osalta taputeltu. Juhannukselta alkaa siis kuuden viikon vapaus! Juhannussuunnitelmat ovat vielä ihan auki, ei tietoa olemmeko maalla vai kaupungissa. Fiiliksen mukaan mennään :) Olen muutenkin tosi huono suunnittelemaan etukäteen yhtään mitään lomajuttuja, tuntuu että tarvitsen kevään työputken jälkeen pienen huokaisun ennen kuin osaan orientoitua siihen että nyt ollaan oikeasti lomalla. 

Vilukissa ei myöskään meinaa uskoa että nyt on jo kesä. (Arvatkaa vaan kuka vei vasta hetki sitten toppatakit varastoon...) Yritän tänä kesänä olla ostamatta yhtäkään turhaa rättiä, vaan koetan yhdistellä mahdollisimman pitkälle vanhoja kesävaatteita. Valkoinen pitsi kuitenkin himottaisi, esimerkiksi joku rento kesämekko tai kenties neule olisi kiva löytää juhannukseksi.

 Juhannukseen toivoisin kuuluvan ainakin:

Rentoa oleilua rakkaimpien ihmisten seurassa
Raikasta, kesäistä ruokaa
Itse kerätty, suuri kimppu luonnonkukkia
Kävelyä nurmikolla paljain jaloin
Valvomista pikkutunneille saakka
Luonnossa kulkemista
Onnellisten hetkien taltioimista kameraan

 Ja sitä valkoista mekkoa jossa hengailla koko juhannus... Selasin nettikauppoja ja yritin hampaat irvessä olla nappailematta ostoskoriin kaikkea muuta kivaa. Kaunis valikoima valkoisia pitsimekkoa löytyi mm. ellokselta: 

 


Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? Vannotteko perinteisen mökkijuhannuksen nimeen vai vietättekö kaupunkijuhannusta? Ei hassumpi vaihtoehto muuten sekään, saa ainakin nauttia hiljaisista kaduista :)

Mukavaa torstai iltaa!


-Salla-


*commercial links 8 kommenttia:

 1. Ei mökkijuhannusta tai kaupunki juhannusta. Ollaan vaan kotona maalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te onnekkaat maalla asujat, mitäpä sitä kotoaan lähtemään :)

   Poista
 2. Voi että miten pitkä kesäloma sulla on, pidähän oikein rentouttava loma! :)

  Tykkään itse juhlia juhannusta perinteisesti ja mikäli mahdollista, mökkimiljöössä kaikkine juhannustaikoineen ja kokkoineen - saunavastan tuoksu ja tervasauna yöttömässä yössä - kuunnella kun käki kukkuu muuten hiljaisessa luonnossa..♡ Siinä on sitä oikeeta tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tänä vuonna on kyllä harvinaisen pitkä loma, pitää ottaa kaikki ilo irti.
   Kuvailitpa juuri sellaisen juhannuksen jonka minäkin haluaisin viettää :) Toivotaan että kerrankin olisi lämmintä!

   Poista
 3. Kyllä sitä juhannuksena tekee mieli mökkeilemään :) Nyt suunnitelmat on kuitenkin ihan auki ja hirvittää että tuleeko juhannusta ollenkaan :D jospa sitä jotain keksittäis! Viime vuonna mökkeiltiin ison kaveriporukan kanssa mutta nyt moinen ei näytä onnistuvan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jäi meilläkin (tyypillistä) suunnitelmat viime tippaan, vaan jospa sitä jotain kivaa vielä keksitään. Toivottavasti sinäkin pääset nauttimaan juhannustunnelmasta!

   Mukavaa sunnuntaipäivää Jensku!

   Poista
 4. Valkoinen pitsi kuuluu tavalla tai toisella ehottomasti kesän garderobiin! Ja mitä juhannukseen tulee, tärkeintä on syödä hyvin - itellä vielä talvitakit notkuvat eteisessä, joten en ole vielä ihan täysin päässy keskikesän juhlan odottamisen makuun.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, kuolaan jo valmiiksi uusien perunoiden ja muiden juhannusherkkujen perään.

   Poista