tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hyvän mielen leffavinkki: The Chef (2014)


 "No nyt on hyvä leffa, sulla on taas se ilme naamalla". 

Lienee kyseessä se riemuidiootti virne eli typerä kestohymy jonka mieheni eilen leffaa katsoessamme pani merkille. Enkä pelkästään hymyillyt, vaan nauroin maha kippurassa tasaisin väliajoin koko leffan alusta loppuun saakka.

The Chef (2014) on mm. Scarlett Johanssonin, Dustin Hoffmanin ja Sofia Vergaran tähdittämä komedia, jossa päähenkilöä eli intohimoista kokkia esittävä Jon Favreau (joka on myös ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvan) kyllästyy perinpohjaisesti nykyiseen työhönsä, ja irtisanoutuu haaveenaan toteuttaa ruuanlaitossa enemmän omaa luovuuttaan. Tätä päätöstä seuraavat monet hersyvän hauskat juonenkäänteet, joiden myötä leffassa kokataan suussasulavan näköistä ruokaa ja nautitaan soundtrackinä meheviä kuubalaisia rytmejä. 
Loppuun vielä varoitus: jos katsotte tämän niin varatkaa hyvät ihmiset valmiiksi leffaeväitä. Ja paljon. Tätä katsoessa tulee nimittäin takuuvarmasti nälkä.

Vai joko ehditte katsomaan tämän, mitä tykkäsitte?


7 kommenttia:

 1. Löytyykö tä netflicksistä ? Mun on niin nähtävä tä... Ja pistä ehdottomasti tänne leffa/sarja vinkkejä :D

  VastaaPoista
 2. mua ainakin kiinostaa kaikki mitkä saa hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee raapustella näitä siis useammin :) Muhunkin uppoaa parhaiten tällaiset hauskat ja harmittomat leffat, kauhupätkät ja päiden lentelyt jätän suosiolla vähemmän herkille tyypeille. Netflixissä tätä ei näyttäisi vielä olevan. Joko olet muuten katsonut How I Met Your Mother -sarjan? Mun viimeisin erittäin paha netflix-koukuttuminen...

   Poista
 3. Ooh, hyvältä vaikuttaa! Ehdottomasti menee katselulistalle :)

  VastaaPoista
 4. Katsottiin tuo leffa tänään, eväänä pellillinen pitsaa :) Oli kyllä hyvä pätkä, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua että saitte vinkkiä! :) Ja pitsa on tälle leffalle varmasti oikein sopiva eväs. Outs, nyt tuli nälkä....

   Poista