perjantai 1. toukokuuta 2015

Toukokuun ensimmäinen ja ilmaista terapiaa

Hyvää toukokuun ensimmäistä tyypit! Meillä meni vappuhulinat ihan mahdottoman mukavasti. Taas kerran voi todeta näkevänsä ystäviään ihan liian harvoin. Naurettiin, laulettiin, syötiin hyvin ja parannettiin maailmaa pikkutunneille saakka. Aamusella ääneni oli kuin variksella (kiitos singstarin sekä muutaman kuoharilasillisen) ja olo hieman huterahko, mutta silti hymyilytti. Tätä lisää kiitos :) 

P5010275

Iltapäivällä nappasin kameran mukaan lenkkipolulle, ja lopulta metsässä kulkiessa vierähtikin useampi tunti. Kävellessäni mietin kuinka meditatiivista puuhaa valokuvaaminen lopulta onkaan: vain minä, kamera ja hiljainen metsä. Ei ihmisääniä mailla halmeilla. Tyypille joka herkästi kelailee juttuja vähän liikaa, suositellaan usein esimerkiksi rauhoittavia liikuntamuotoja tai meditointia, jotta oppisi keskittymään vain meneillään olevaan hetkeen ja tyhjentämään mielensä kaikesta mikä aiheuttaa stressiä. Tuollaiseen tilaan pääsen harvoin, mutta metsässä kameran kanssa kulkiessa se tapahtuu kuin huomaamatta. Jollain tavalla luonnossa kulkeminen myös ruokkii luovuutta, sillä ainakin minä olen saanut kaikki parhaat ideani lenkkipolulla. Metsään lähtee joku kiukkuinen, vähän stressaantunut tyyppi, mutta kotiin palaa hymyilevä ja rentoutunut nainen. Ilmaista terapiaa, etten sanoisi. 


P1010155

P5010334

P5010318

P5010269

P4110360

Että näillä fiiliksillä alkavaan toukokuuhun :)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille!

-Salla-

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Ja noiden penkkien sijainnin taidan tunnistaakin :) Mä oon niin arkajalka että metsä on parasta jos mukana on joku muukin, vaikka ihan hiljaa vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään uskaltaisi yksin poistua tuttuja polkuja kauemmaksi, vaikka näillä leveyksillä tuskin tulee jänistä suurempaa vastaan :D

   Kiitos Jensku!

   Poista
 2. Ihanaa! :) Hetken hiljaisuus, siinäpä taaperon äidin unelma. :D Joskus siis yksin kameran kanssa lenkille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi Katja! Toimii erittäin hyvin myös silloin kun on paimentanut koko päivän töissä kahtakymmentä metrinmittaista ja pukenut jokaiselle hiki hatussa kurahousut :D

   Poista
 3. Metsässä ja luonnossa liikkuminen on kyllä rauhoittavaa ja terapeuttista :) Varsinkin jos on stressaantunut olo tai ollut hirmuinen kiire. Ajattelin itse lähteä tällä viikolla mökille vaan oleskelemaan, siellä on niin rauhoittavaa :) Tosi kivoja kuvia olet ottanut! Ja mukavalta kuulostaa vappuhulinat, ystävien seura on vaan niiin parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina! Mukavaa ja rentouttavaa viikkoa siis sinulle mökkimaisemissa!

   Poista
 4. Upeita kuvia! <3 Hyvin kuvasit kyllä ilmaiseksi terapiaksi metsässä liikkumista, et olisi voinut paremmin sanoa. Miulla kanssa mieli lepää ulkoillessa ja kaikki stressaavat asiat jäävät taakse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se nimenomaan tuntuu, kun pienikin kävely metsäpoluilla parantaa hyvinvointia niin uskomattomalla tavalla :) Kiitos Milla!

   Poista