keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesätuoksu: Hugo Boss Ma Vie

Suosikkituoksuni (burberryn the beat) korvautuu usein kesän ajaksi jollain toisella, ja tämän vuoden "kesäheila" vaikuttaisi vahvasti olevan tässä: 


 Raikas, hemmotteleva ja ilahduttava BOSS Ma Vie rakentuu modernin kaktuksenkukan ja vaaleanpunaisten ruusunnuppujen naisellisen kukkakimpun sekä lämpimän setripuun ympärille.


P5270513


Sanoja, joita minulle tästä tuoksusta tulee mieleen: raikas, kesäinen, "puhdas" ja virkistävä. Kepeän naisellinen.

P5270517


Räpsin tuoksusta kuvia parvekkeella, joka nyt pikafiksauksen jälkeen on myös mukava paikka valokuvata. Sisätiloissa meillä on aika hämärää (toisaalta ihanan viileää kesälläkin), joten nyt pimeän talven jälkeen olen kyllä aika fiiliksissä viihtyisästä ja valoisasta parvekkeesta, jossa istua nauttimassa kesäilloista.

P5270519

P5270529
P5270520
P5270524Aurinkoista viikon jatkoa!

-Salla-*commercial links

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja kuullostaa kyllä ihanalta kesätuoksulta. :) Mie olen uskaltanut nyt käyttää myös tuoksuja, aiemmin on tullut vältettyä amppareiden takia tuoksuja ja nyt yritän kokeilla et hyökkääkö ne ihan oikeasti kimppuun, jos jotain tuoksua käytän. :D Näin kirjoitettuna vaikuttaa kyllä vähän hupsulta ajatukselta, mut kokeillaas.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Minustakin näistä tuli ihan kivoja, kun tuo valo sattui olemaan jotenkin niin kaunis.
   Ääks, ampiaiset! Sitä puolta kesässä en kyllä kaipaa yhtään. Enpä ole tullut ajatelleeksikaan että mokomat kulkevat hajuvesienkin perässä. Olenkohan nyt tuossa kukkaisessa hajuvedessä oikea ampiaismagneetti :D

   Poista