sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kaunista ja kotimaista: Marimekon meikkipussukat

Ei pitäisi ihmisen siivota liian innokkaasti. Minulla on käsittämätön kyky kadottaa aina jotain tärkeää, kun alan urakalla mättämään turhaa tavaraa roskikseen. Viikonloppuna hävisi meikkipussi ja samalla tietysti koko sen sisältö. Perjantaina keräilin apinan raivolla pois tyhjentyneitä shampoopulloja ja muuta turhaa mitä kylppäriin oli päässyt kerääntymään, ja siinä touhottaessani olen mahdollisesti tuon meikkipussinkin heivannut menemään.  Pakko myöntää, että kun tutut päivittäin käyttämäni putelit ja sudit loistavat poissaolollaan niin onpa muuten aamulla vähän orpo olo. Löysin sentään muutaman vanhan ripsarijämän ja silmämeikkikynän, mutta pussin mukana hävisi mm. suosikkimeikkivoiteeni (lumenen blur) sekä melkeinpä iskemätön the Balmin peitevoide. Ääääh. Meikkipussukka itse oli Ivana Helsingin lintukuosinen kappale, johon mahtui hyvin kaikki päivittäiseen perusmaskiin tarvittavat välineet. Paljon mahdollista että pussi meikkeineen putkahtaa vielä vastaan jossain täysin odottamattomassa paikassa, mutta koska se muutoinkin oli jo aika kulahtanut, niin ehkäpä nyt olisi sopiva aika katsella uutta. Ajattelin jatkaa perinnettä ja hankkia jonkin kotimaisen, iloisen värisen pussukan. Mitä riemunkirjavampi, sitä helpompi löytää laukun pohjalta. Sisällön kasaaminen uudelleen onkin vähän mutkikkaampi juttu, mutta elellään nyt hetki vähemmällä pakkelilla, tuskin tekee haittaa sekään :)

Kuinkas te säilytätte/kuljetatte mukana kosmetiikkaa?

Ps. jatkossa tämän "kaunista ja kotimaista" tunnisteen alta löytyvät blogin kaikki suomalaisia tuotteita käsittelevät jutut.4 kommenttia:

 1. Voi sua! Ihan varmasti on orpo olo, mutta pitää olla positiivinen ja ajatella että pari meikitöntä päivää tekee hyvää iholle ^__^ Meikkejä voi aina ostaa lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeestaan ihan virkistävä kokemus :D Ehkä en ostakkaan uusia ihan heti.

   Poista
 2. Mulla kulkee kans mukana aina pussukallinen varakosmetiikkaa, ja jos ei oo pussukka mukana niin sitten tuntee kyllä olevansa ihan hukassa :D Toivottavasti sun lintupussi tekee vielä jonkin mystisen paluumuuton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama juttu täällä. Oikeastaan ainut mitä olen kaivannut on se työpäivän aikana yleensä lisäämäni puuteri. Hiukkasen jos naama kiiltää ja silleen, mutta eikös se hohtava iho ala olla taas ajankohtaista, näin kun kesää kohti mennään...

   Kiva kun piipahdit kommentoimaan! :)

   Poista