perjantai 24. huhtikuuta 2015

Yksilöllisyyttä ja upeita yksityiskohtia: merkkiesittelyssä Airstep

Pitkästä aikaa löytyi minulle ihan ennalta tuntematon kenkämerkki jonka valikoima sykähdytti heti ensi näkemältä. Näissä yhdistyvät oikeastaan kaikki asiat jotka saavat sydämen läpättämään kun on kyse kengistä: massasta erottuva, sopivasti rouhea ulkonäkö, kekseliäitä yksityiskohtia, kauniit maanläheiset värit sekä laadukas, italialainen nahka.

Mikä Airstep?

Brändin takana on italialainen Ollip-yhtiö, jonka ideologiaan kuuluu valmistaa persoonallisia ja laadukkaita jalkineita, joiden jokaisella parilla on oma, uniikki ulkonäkönsä. Kannattaa käydä lukemassa lisää yhtiön historiasta ja varsin mielenkiintoisesta ideologiasta tuon linkin takaa. Airstepin ja yhtiön toisen brändin *Mjusin kengät valmistetaan yhtiön omilla tehtailla joko Italiassa tai Bosniassa. Kaikki kenkiin käytetty ja huolella valittu nahka on peräisin Italiasta.
Miltäs näyttää? Minä ainakin rakastuin näihin ensisilmäyksellä! Jos kenkien hinta jäi hirvittämään, niin kannattaa ensitöikseen katsastaa saatavilla olevat alennuskoodit, joita minäkin käytän melkeinpä aina kun ostan jotain netin kautta. Alennussankareiden sivuilla on esimerkiksi juuri nyt useita alennuskoodeja spartoon nettikauppaan, josta löytyy laaja valikoima juurikin näitä Airstepin ja Mjusin kenkiä. Tuon kuvan kaksi viimeistä paria olisivat omassa käytössäni varmasti pitkäikäisiä kumppaneita, koska musta nahka pienillä rokkiviboilla nyt vaan toimii aina ja ikuisesti.

Mitä tuumaatte, olisko tässä potentiaalisia vaihtoehtoja kesämeininkeihin?*affiliate links

4 kommenttia:

 1. Nuo tavallaan keskimmäiset korkeakorkoisemmat on kyllä ihanat :D Piristävän erilaisia! Näitä ois kiva päästä hypistelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne oli kivat, ja tosiaan, näihin kun pääsisi iskemään näppinsä...:)

   Poista
 2. Nuo alhaalla oikealla olevat kengät ovat ihanat! <3 Mies ei näille niin paljoa lämmennyt kuin minä, kauniita ovat ja voin kuvitella nuo kaikki kollaaseissa näkyvät siun tyyliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli minunkin ehdottomat suosikit! Tosin voisi olla että päkiät huutaisivat hoosiannaa aika pian kun platoota ei löydy noista yhtään.

   Poista