sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kenkien määrä on vakio

Talviloman aikana oli tarkoitus tehdä inventaarioisku vaatekaappiin ja varastoon, eli päästä eroon mahdollisimman monesta ylimääräisestä rätistä sekä niistä kenkäpareista, joita ei kertakaikkiaan tule pidettyä (ja joista raaskii luopua..). Erikseen ovat sitten ne yksilöt joita tiedän pitäväni äärimmäisen harvoin jatkossakin, mutta pitäähän naisella muutamia aarteita olla... Kirpparilla kauppa kävikin mukavasti ja pöytä oli tyhjentynyt jo ensimmäisen päivän aikana miltei kokonaan! Onneksi sain kasattua varaston uumenista vielä lisää tavaraa, sillä myyntiaikaa on tiistaihin saakka. Kenkien kokonaismäärä kotona on näköjään vakio vaikka mitä tekisi. Myymisen ohella kun tuli tietenkin kierreltyä kirpparilla myös ostajan roolissa. Punaisten nilkkureiden lisäksi nappasin mukaan nämä saappaat. Äärimmäisen mukavat jalassa, ja hintaa oli kokonaista 2e.


boots4boots3
Asukuvien ottaminen muuten helpottui huomattavasti uuden kameran myötä, sillä wifin ja älypuhelimen kautta toimivan kaukosäätimen avulla kuvat on helppo napata itse, eikä tarvitse aina olla kysymässä jotakuta kameran taakse. Ihan älyttömän kätevä ominaisuus. Näet siis kuvattavan kohteen älypuhelimen ruudulta, josta voi myös säätää kameran asetuksia. Jos ottaa kuvia itsestään, ehtii puhelimenkin piilottaa vaikka taskuun kunhan säätää kameran ottamaan kuvan 12 sekunnin päästä. Tällä systeemillähän olisi aika huomaamatonta ottaa kuvia ulkonakin, mikäli kameran saa piilotettua johonkin sopivasti. Minusta ei taida ihan olla siihen hommaan, mutta muutoin näitä meikäläisen rytkyjä on varmasti enemmän nähtävillä jatkossa. Mikäli teitä ei häiritse se seikka että joudutte vaatteiden ohella edelleen tuijottelemaan tuota kaunista keittiön seinää sekä itsensä kloonannutta kirjoittajaa...

Lisäsin muuten huutonettiin vielä muutamia kohteita, löydät ne TÄÄLTÄ. Myyntiin lähtivät mm. sorelin medina rain nilkkurit, joita olen pitänyt ainoastaan muutaman kerran. Täytyy ikäväkseni todeta että näitten kaunokaisten lesti on lättäjalalleni aavistuksen liian kapea, joten ei muuta kun uutta kotia etsimään, niisk!

P3080294

16 kommenttia:

 1. Oho mikä kenkälöytö! En ehkä uskalla mennä tonne huuto.netiin... :D

  VastaaPoista
 2. Menin mutta selvisin, mulla on liian iso jalka. :D

  VastaaPoista
 3. No onpa kätsy sovellus! Ilmeisesti joku OMDin oma juttu? Rupee melkein jo kaduttamaan etten ostanut OMDtä kun kamerakaupoille läksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi toimia jos vaan kamerasta löytyy wifi-yhteys :) Latailee vaan luuriin tuon oi.share-sovelluksen :)

   Poista
 4. Meikä siivoo kenkä kaappia noin kaksi kertaa vuodessa ja sieltä löytyy aina muutama pari mitkä päätyy myyntiin.Noi nilkkurit on kyl todella ihanat ja varmasti menee kaupaksi nopeesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaahan mullekin seuraavan kerran kun siivoilet? ;) Toivotaan että löytävät uuteen kotiin, sääli pitää näin kauniita kenkiä kaapissa pölyttymässä!

   Poista
 5. Joo tiiän, tuo kamera on kyllä mainio juuri tuon etäkäyttö -ominaisuutensa vuoksi! *kade* ;) Sulla oli kyllä ihania popoja! Toivoisinkin postausta sun nykyisestä kenkäkokoelmastasi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, kiva idea! Eipä ole itselläkään enää mitään hajua montako paria yhteensä löytyy. Taidanpa tosiaan askarrella tuollaisen jossain vaiheessa :)

   Poista
 6. Voi kun on ihania kenkiä. Kenkiä ei voi olla koskaan liikaa,niitä voi olla ehkä tarpeeksi just ja just.

  VastaaPoista
 7. Ihania kenkiä ja sopiipa siulle kauniisti tuo takki! <3 Hapsukengät olivat ihanat, tykkäsin kovasti vaikka vaaleat olivatkin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hapsukengille löytyikin nopeasti uusi koti. Kiitos Milla :) Tuo takki on just sellanen jumivaate, niin mukava päällä ettei halua muuta pitääkään.

   Poista
 8. Hyvä että on noin hyvin kauppa käynyt kirpparilla ! :) Ihania vaatteita ja vitsi nuo kengät on kivat mitkä laitoit myyntiin. Ihme jos ei ostajaa nopeasti löydy. <3 Olin ennen kunnon kenkien hamstraaja, mutta nykyään niitä on ihan liian vähän !

  VastaaPoista