sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Ja voittaja on...P3010105Ystävänpäivän blogiarvonnan voitti Katja! Onneksi olkoon! Laitan sinulle pian sähköpostia, ja paketin saat heti ensi viikolla. Teitä osallistuneita oli taas mukana ilahduttavan paljon! Haluan kiittää kaikkia kommenteista, sekä palautteesta ja ideoista, joita osallistuessanne jätitte. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi uudet lukijat, ja toivon että viihdytte joukossa jatkossakin. Jokainen teistä on tärkeä, ja arvostan sitä että olette mukana.

P2280072

Kävin vielä eilen vastailemassa kommentteihin joita arvontaan osallistuessanne jätitte. Moni niistä lämmitti sydäntä, ja osalta teistä sain myös kivoja uusia ideoita, joiden pohjalta jäin kypsyttelemään muutamia tulevia juttuja. Siis lämmin kiitos jälleen kerran teille jokaiselle!

Mukavaa sunnuntaipäivää toivotellen:

-Salla-

Ps. Vinkkinä muillekin arvontoja järjestäville: arvontakoneet ovat varsin näppärä apu näissä tilanteissa kun osallistujia alkaa olla enemmän. Olette ehkä jo näitä kokeilleetkin, mutta jos jollekin on vielä uusi juttu niin moisia vempaimia löytyy esim. osoitteista miniwebtool.com ja random.org.  Ja nimilista kannattaa muuten tehdä erillisenä muistiona ja kopioida arvontakoneeseen vasta sitten. Tuohon kun suoraan kirjoittelee ja painaa vahingossa edelliselle sivulle selaimessa niin menee mukavasti uusiksi koko homma...

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun oot järjestänyt lukioille tälläisen arvonnan <3
  Halusin tulla kiittäämään sua vielä tänne tuesta ja kommentista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivahan näitä on järkkäillä, eli enköhän taas viimeistään kesällä keksi teille jotain kivaa :) Ja kiitos itsellesi Marika! <3

   Poista
 2. Olipa kivaa lukea spostista voitosta, kun menin sinne laittamaan spostia oman arvontani voittajalle. :D Kiitos sinulle, ihana piristys maanantaille!

  VastaaPoista