tiistai 3. maaliskuuta 2015

Harmaan päivän punaiset piristäjät

Kellekään ei liene jääneen epäselväksi, kuinka paljon rakastan kauniita kenkiä. Mainittakoon vielä, että kun samaan pakettiin sattuu punainen, sopivasti käytössä pehmennyt nahka, mukavat tolppakorot ja nilkkapituiset varret niin meikäläinen alkaa olla aika mennyttä naista. Joku oli jättänyt kirppikselle  punaiset kaunottaret etsimään uutta kotia, ja minähän kiidätin nämä valonnopeudella kassalle. Ihanat!

red1


red2


Tolppakorot ja viininpunainen nahka henkivät sopivasti tänä keväänä taas niin trendikästä 70-lukua. Nyörityksen ja vetskarin ansiosta kengät on myös helppo pukea ja säätää varsi omaan nilkkaan sopivaksi. Lesti on minulle juuri sopivan leveä ja muutenkin mukavan tuntuinen, eli kengillä on helppo kävellä korkeasta korosta huolimatta. Näkisin näiden parina mustaa nahkaa ja ehkäpä aavistuksen valkoista pitsiä. Voisi toimia, vai mitä tykkäätte:


P3020188Sain myös vihdoin ja viimein (onhan tätä jo vuoden verran suunniteltu....) varattua oman kirpparipöydän citypörssistä. Sehän tarkoittaa ahkeraa pyykkäämistä, silitystä ja hinnoittelua seuraavat kaksi päivää. Torstaina klo 10 alkaen löytyy siis pöydästä nro. 97 iso valikoima meikäläisen vaatteita, takkeja ja kenkiäkin muutama pari. Mitään en haluaisi enää kotiin viedä, joten käykäähän kuopiolaiset penkomassa jos satutte kulmille. Osan kengistä laitan vielä huomisen aikana myyntiin huutonettiin, johon linkkiä löytyy viimeistään illalla facebookin puolelta :) 

-Salla-

 

15 kommenttia:

 1. Aijai miten ihanat kengät! Juuri sun näköiset ja hyvässä kunnossa kirpparikengiksi! :) Loistava löytö!☆☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös :) Hieman oli mustia rantuja sisäsyrjissä, vaan eivät minua haittaa. Ne taitaa saada jollain konstilla poiskin...täytynee googletella.

   Poista
 2. Tosi herkullinen yhdistelmä! Kirppareilta voi kyllä tehdä löytöjä :) mikä sun kengän koko on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, en ole hetkeen näin kivoja löytöjä tehnytkään :) Kengät on kokoa 37-38 ;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Emilia, niin minustakin :) Paras kirppislöytö aikoihin!

   Poista
 4. Uu mitkä kengät, kelpais mullekkin!♥ hyvä kirpparilöytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon oli kirpparilla nyt hyvää tavaraa myynnissä. Taitaa moni muukin tyhjennellä varastoja hiihtolomalla...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ovat kyllä :) Kävinkin muuten ihastelemassa sun viininpunaista asua, ja huvitti kun on ihan samanlainen väripähkäily täällä menossa. En kuitenkaan taida malttaa olla pitämättä näitä näin keväällä, vaikka viinipunaiset (syksyn väriset) ovatkin.

   Poista
 6. Aivan ihana löytö, upeat kengät! <3 Jäin vaan miettimään, et olikohan meillä sama kenkäkoko? Pitänee seurata fb:stä, milloin tulee linkkiä huutikseen. :)

  VastaaPoista
 7. 37-38 kokoisia kenkiä löytyy :) Laittelen linkkiä heti illalla kunhan saan kuvattua kaikki myytävät. Toivottavasti huutonetti pelittää tällä kertaa...

  VastaaPoista
 8. On ihanat kengät! Sulla on kyllä hyvä maku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä kuinka joku on raaskinut luopua näistä :)

   Kiitos kivasta kommentista Jasmina :)

   Poista
 9. Vau mikä kirppislöytö! sulla käynyt hyvä tuuri :)

  VastaaPoista